Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı: Hayatımın en zor gecesiydi

Tuba Ünsal apar topar hastaneye kaldırıldı: Hayatımın en zor gecesiydi

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal sevenlerini korkuttu. FMF atağı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı duyuran Ünsal, “Hayatımın en zor gecesiydi” dedi.

Oyuncu ve manken Tuba Ünsal , sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Ünsal, şunları yazdı:

"Dün gece geçirdiğim FMF (Ailevi Akdeniz ateşi hastalığı) atağı neticesinde kaldırıldığım hastanedeki çalışanlara çok teşekkür ederim. Sanırım hayatımın en zor gecesiydi. Elimi tutan, acımı dindirmek için koşturan herkese kalbimden bir parça bıraktım."

AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ HASTALIĞI (FMF) NEDİR?

Familial Mediterranean Fever yani FMF olarak da bilinen ailevi akdeniz ateşi, göğüs, karın ya da eklemlere tekrarlayan ağrılı bir şekilde görülen inflamasyon ataklarıdır. Kalıtsal olarak anne ve babadan geçen FMF hastalığı, atak olarak ortaya çıkarak döküntü, bağ ağrısı ve ateş gibi belirtilerle görülür. Ailevi Akdeniz Ateşi hastalığında ataklar ani olarak gelişir ve bir süre sonra kendiliğinden geriler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN