Tuğba Özay şehir hayatından kaçtı! 150 bin TL'den fazla ödedi ama yeni evinde tuvalete bile giremiyor! 'Burası için motorumu...

Tuğba Özay şehir hayatından kaçtı! 150 bin TL'den fazla ödedi ama yeni evinde tuvalete bile giremiyor! 'Burası için motorumu...

2021 yıllında yaşanan orman yangınlarında çiftliği yanan Tuğba Özay, geçirdiği zor günleri atlatan Özay, doğaya sığındı. Son dönemde gözde yaşam şekli haline gelen karavan hayatına geçti. Özay evini alabilmek için 150 bin TL'ye motosikletini de sattı. İşte Özay'ın kutu gibi evi...

Şehirdeki kalabalık, deprem riski gibi nedenlerden dolayı ünlü isimler yavaş yavaş şehir hayatından çekiliyor. Manken Tuğba Özay, şehrin kalabalığından ve gürültüsünden kaçtı ve doğa ile iç içe bir yaşama başladı. "Bende deprem korkusundan ziyade, insan korkusu var" diyen Tuğba Özay, yeni hayatı 2. Sayfa'ya konu oldu.

oat.jpg

MOTOSİKLETİNİ BİLE SATMIŞ

Yaşanan deprem felaketinin ardından popüler hale gelen karavan hayatına geçen Özay, konum olarak ise İstanbul Sancaktepe'yi seçti.

Adeta kutuyu andıran yeni eviyle dikkatleri üzerine toplayan Özay, "Karavan merakım hep vardı. Yarış motorum vardı, onu sattım karavanı aldım. Motosikletimi değerinin altında sattım. 150 bin liraya... Üzerine ekleme yaptım. Bu karavanı da değerinin altında bir paraya aldım. Bu lüks bir karavan sayılıyormuş..." dedi.

ozay.jpg

Özay, karavanı ile 2-3 kez tura çıktığını söyleyerek, "Kamplumbağa gibi evim sırtımda geziyorum. Kafamdaki hayat bundan sonra o şekilde devam edecek." ifadelerini kullandı.

TUVALETE BİLE GİREMİYOR...

Tuğba Özay karavanda duş almadığını ve tuvalete gitmediğini de söyledi. Tuğba Özay doğada kitap okuyup, katlanır bisikletiyle dolaşarak keyifli zaman geçiriyor. Kutu gibi evinde Özay tuvaleti kullanmadığı için bisikletini de burada depoluyor.

ozayd.jpg

Eski manken açıklamasının devamında ise, "Bu biraz lüks bir karavana giriyormuş çok daha büyükleri de var ama daha salaş, sade olanlar daha uygun fiyatlara da var. Şu an çok revaçta" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN