"Türk halkı için estetik oldum" diyen ünlü sanatçı son haliyle herkesi şoke etti! Bedia Aktürk, 82 yaşında bıçak altına yatmıştı

"Türk halkı için estetik oldum" diyen ünlü sanatçı son haliyle herkesi şoke etti! Bedia Aktürk, 82 yaşında bıçak altına yatmıştı

Türk halk müziğinin usta ismi Bedia Aktürk, geçtiğimiz aylarda estetik ameliyat olmuştu. Türk Halkı için estetik olduğunu ifade eden Akartürk, "Ben dünyada iki şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler. Önemli olan bu yaşta estetik yaptırabilmek" demişti. Bedia Akartürk son haliyle görenleri şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Bedia Akartürk 82 yaşında bıçak altına yatarak gençleşmek istemişti. Bıçak altına yatan, Türk Halkı için estetik olduğunu ifade etmiş ve "Ben dünyada 2 şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler" açıklamasını yapmıştı.

befgf.jpg

Bedia Aktürk'ün işlem sonrasında yüzünde oluşan şişlikler herkesi şaşkına çevirmişti. Akartürk'ün son hali sosyal medyada çok konuşulmuştu. 82 yaşında yüz gerdirme ameliyatı geçiren usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunduğu programa konuk oldu.

aktruk.jpg

Sanatçının yüzündeki değişimler ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Akartürk'e "Aaaaa tanıyamadım çok değişmiş tamamen yabancı biri olmuş", "Söylemeseniz asla tanıyamazdım. Keşke eski halinde olsaydı." "Bence başarılı olmamış. Üzgün bir yüz ifadesi var kaşlar fazla yukarı çekilmiş ve nazolabial bölgesinin 2'inci bir operasyona ihtiyacı var. Kendisini de bu yaşta estetik ameliyat olma cesaretini gösterdiği ve saklamadığı için kutluyor sağlıklı bir ömür diliyorum." gibi yorumlar geldi.

aktudh.jpg

"HALKIMA KARŞI SORUMLU HİSSEDİYORUM"

Bedia Akatürk, estetik operasyonlar sonrası 2. Sayfa yayınına da konuk olmuştu. Akartürk, neden estetik yaptırdığını "Kendimi halkıma karşı sorumlu hissediyorum. Hem ses olarak hem de görüntü olarak. Ben Allah ömür verirse 5 yıl sonrasını düşündüm. Yüzümden çökmeler olacaktı... Yüz gerdirme operasyonunu yaşım daha geçmeden yaptırmak istedim. Öyle küçük küçük operasyonlar da olmaz. Bir kere bayılacaksın, her yeri keseceksin." sözleriyle açıklamıştı.

İşte Bedia Aktürk'ün son hali...

alkthgfj.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN