Türkan Şoray'ın eski halini gören yıkıldı! Estetiksiz yüzünü kimse tanıyamadı "Sen de mi Sultan!"

Türkan Şoray'ın eski halini gören yıkıldı! Estetiksiz yüzünü kimse tanıyamadı "Sen de mi Sultan!"

Yeşilçam'ın en güzel kadını Türkan Şoray'ın eski halini gören inanamadı. Güzelliği ile sinemada idol olan Şoray'ın estetikli halleri sosyal medyanın gündemine düştü. Bakın Yeşilçam'ın sultanı Türkan Şoray ne haldemiş?

Türkiye'nin usta isimleri arasına adını yazdıran Türk sinemasının en güzeli kadını Türkan Şoray, eski görüntüsü ile hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. 77 yaşında olmasına rağmen hala güzelliğini koruyan Şoray'ın estetiksiz görüntüleri sosyal medyanın diline düştü. Bakın Türkan Şoray eskiden nasılmış?

3324011-1920x1080.jpg

TÜRKAN ŞORAY HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Yeşilçam'ın efsane güzeli Türkan Şoray, oynadığı film ve dizilerle Türk sinemasının kült isimleri arasına adını yazdırdı.

turkan-soray.jpg

Filmleri hala en çok izlenenler arasında yerini alırken, Şoray'ın güzelliği de Yeşilçam'a damgasını vurdu. Şu an 77 yaşında olan usta oyuncu 'Sultan' olarak anılmakta.

1392183.jpg

ESTETİKSİZ HALİ OLAY OLDU

Her haliyle Türk sinemasına damga vuran Türkan Şoray'ın eski haline dair bir fotoğraf ortaya çıktı.

turkansultan.jpg

Fotoğrafı görenler "Bu Türkan Şoray olamaz" "Sende mi Sultan!" gibi yorumlar yaptı. Yayınlanan karede Şoray'ın birkaç estetik operasyon geçirdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN