Türkiye güzelinin bu değişimini kimse beklemiyordu! "Her şeyi bıraktın köylü güzeli mi oldun?" dedirtti

Türkiye güzelinin bu değişimini kimse beklemiyordu! "Her şeyi bıraktın köylü güzeli mi oldun?" dedirtti

2019 yılında Best Model Of Türkiye yarışmasına katılarak güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan ve yarışmada ‘En İyi Fotoğraf Veren Manken' seçilen Rüya Coriç, yarışmadan sonra oyunculuğa adım atarak adından söz ettirmişti. Ünlü ismin son hali herkesi şaşkınlığa uğrattı.

2019 yılında Best Model Of Türkiye yarışmasına katılarak güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan ve yarışmada ‘En İyi Fotoğraf Veren Manken' seçilen Rüya Coriç, yarışmadan sonra oyunculuğa adım atarak adından söz ettirmişti.

'Emanet' dizisiyle oyunculuğa adım atan Rüya Çoriç, bu kez de yönetmenliğini Hakan Doğan’ın yaptığı, başrollerinde Toygan Avanoğlu, Birgül Ulusoy ve Seranay Aktaş'ın rol aldığı ‘Altına Hücum’ adlı filmin kadrosunda yer alıyor.

Rüya Coriç dikkatleri üzerine çekti

Filmde 'Güllü' karakterini canlandıran ünlü isim yeni imajıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Didim ve köylerinde çekilecek yapımda ''Güllü'' adlı bir köylü kızını oynayacak olan Rüya Coriç “Ege şivesiyle oynuyorum. Çok keyif alıyorum” dedi.

Öte yandan sunuculuk da yapan Rüya Coriç, başrollerini Erkan Petekkaya, Fırat Doğruoğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil ve Tolga Güleç’in paylaştığı ‘Filme Gel’in kadrosunda da rol almıştı.

Rüya Coriç dikkatleri üzerine çekti

RÜYA CORİÇ KİMDİR

15 Mart 1995 tarihinde Sırbistan’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Nişantaşı Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Mezuniyetinin ardından oyunculuğa yönelmeye karar vermiştir.

Kendisini bu alanında geliştirmek isteyen Rüya Çoriç, Gazikent Üniversitesi’nde kamera önü oyunculuk dersleri almıştır.

Sunuculuğa başlamadan önce sporla ilgilenmiş ve Beşiktaş Basketbol takımında forma giymiştir. Fakat geçirdiği sakatlık sebebiyle spora veda etmek zorunda kalmıştır.

2019 yılında organize edilen Model of Turkey yarışmasına katılarak burada ‘En İyi Fotoğraf Veren Manken’ olarak seçilmeyi başaran Rüya Coriç, Number One Tv ve TV8 kanallarında sunuculuk geçmişine de sahiptir.

Oyunculuk alanında aldığı eğitimin arkasından ‘Yılanların Öcü’ isminde dizi ile kameralar karşısına geçmiştir. Deli Ormanlı filminde de yer alan Rüya Coriç, Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ‘Emanet’ adlı dizi ile seyirci karşısına çıkmıştır.

Balık burcu olan Rüya Coriç, 1.73 metre boyunda ve 55 kilo ağırlıktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN