TV100 kimin, sahibi kimdir? Tv100 sahibi Necat Gülseven kimdir, ne iş yapıyor?

TV100 kimin, sahibi kimdir? Tv100 sahibi Necat Gülseven kimdir, ne iş yapıyor?

Son dönemlerde popüler hale gelen tv100 kanalı üzerinde Uğur Dündar'dan sonra Ece Üner'inde katılmasıyla beraber izleyiciler tarafından meraklar artı. TV100 kanalının sahibi kimdir, ne iş yapıyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. TV100 kanalının siyasi görüşü ise ilgi odağı oldu. İşte, Necat Gülseven hakkında tüm detaylar...

3N Medya bünyesinde haber yapan TV100 kanalının sahibi iş adamı Necat Gülseven'dir. Kanal, 15 Temmuz 2014 tarihinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un oğlu tarafından kurularak 2018 tarihinde ise Alican Değer'e satıldı. TV100'ün şu anki sahibi ise Necat Gülseven'dir. Peki, TV100 sahibi ne iş yapar? Necat Gülseven nereli, kaç yaşında?

NECAT GÜLSEVEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

40 yaşında olan genç iş insanı Gülseven, aslen Diyarbakır'ın Bismil ilçesindendir. TV100'ün sahibi olan Gülseven, İstanbul Sultanbeyli'de Elvira Mobilya İnşaat Tekstil San. ve Tic. Limited ŞTİ sahibidir. Sanat camiasından olan Ebru Yaşar ile 2015 yılında dünya evine gitmişlerdir. Çiftin ise iki çocukları vardır.

TV100 sahibi kimdir?

Haber kanalları arasında adını duyurmaya başlayan TV100 kanalı yaptığı yayınlar ile dikkatleri üzerinde çekmeyi başardı. Kanalın ilk sahibi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un oğlu olurken devamında Show TV ekran çalışan Ali Can Değer'e 2 milyon TL değerine satıldı. Kanal üzerinden yayın hayatı On TV Radyo ve Televizyon yayıncılık AŞ bünyesinde devam ederken TV100 Balıkesir'den tamamen koparılarak İstanbul'a taşındı. İstanbul'a taşınmasıyla beraber ulusal yayın hayatına star verildi.

Kanal üzerinde ulusal olarak tanınmış gazetecileri, televizyoncuları bünyesine katarak devam etti. Yeni yılda ise önemli isimlerden olan Uğur Dündar ve Ece Üner kanalda yer alacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN