Twitch yayıncısından acı haber! Daha çok küçüktü, sevenleri yıkıldı...

Twitch yayıncısından acı haber! Daha çok küçüktü, sevenleri yıkıldı...

Twicth yayıncısından acı haber geldi. Küçük yaşlarda olan Melih Kalkan hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğan bu acı haber sonrasında Melik Kalkan'ın neden öldüğüne dair araştırmalar başladı. Melih Kalkan neden vefat etti? Melih Kalkan kaç yaşında? Melih Kalkan kimdir?

Dijital platformlardan olan Twitch üzerinden sıklıkla yaptığı canlı yayınlar ve spor video içerikleriyle bilinen Melih Kalkan'ın hayatını kaybettiği haberi sevenlerini yasa boğdu. Henüz 14 yaşında olan Kalkan'ın hayatı ve ölüm nedeni haberimizde

MELİH KALKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Youtube üzerinden içerik üreten ve Twitch'te sıklıkla açtıkları yayın ile bilinen Melih Kalkan bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. 14 yaşında olan Melih Kalkan'ın ölüm haberi ise unlostv instagram hesabından duyuruldu.

Kistik fibrozis hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Kalkan'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Bayrampaşa Merkez Camiinden kaldırılarak Topkapı Kozlu Mezarlığına defnedileceği açıklandı.

KİSTİK FİBROZİS NEDİR?

Kalıtsal ve genetik bir rahatsızlık olan kistik fibrozis ile çocuklar bu hastalık ile doğarlar. Bulaşıcı olmayan bu hastalık solunum sistemi ve sindirim sistemi başta olmak üzere her durumu etkileyebilir. KF'e neden olan genetik durum ie KF'li hastalarda vücut üzerinde yer alan bütün salgılar susuz, koyulaşmış ve yoğun kıvamda olan özelliğini kaybetmiş olmasıdır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN