Üç Kız Kardeş'teki o sahne alay konusu oldu! İşte sosyal medyayı sallayan o sahne

Üç Kız Kardeş'teki o sahne alay konusu oldu! İşte sosyal medyayı sallayan o sahne

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Almila Ada'nın başrollerinde yer aldığı "Üç Kız Kardeş" adlı dizi, sosyal medyada alay konusu oldu.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşarak son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan "Üç Kız Kardeş" adlı dizi, fragmanda yer alan bir sahne nedeniyle sosyal medyanın diline düştü.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan İclal Aydın, Reha Özcan, Özgü Kaya ve Almila Ada'nın başrollerinde yer aldığı, İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan "Üç Kız Kardeş" adlı dizi, sosyal medyada alay konusu oldu.

Salı günü 24. bölümü ile ekranlara gelecek başarılı dizinin fragmanında yer alan bir sahne herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

Üç Kız Kardeş dizisindeki abartılı görüntü nedeniyle izleyiciler dalgasını geçiyor!

Dizinin 24. bölümü için yayınlanan fragmanda Nazlı Senem Ünsal’ın canlandırdığı "Mine" karakterinin, balkondan düştüğü görüldü. Balkondan düşen Mine’yi kimin ittiği henüz belli olmazken Mine karakterinin ikinci kattan çim bir alana düşmüş olmasına rağmen, sanki kamyon çarpmış gibi abartılı bir şekilde yansıtılması dizi hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Üç Kız Kardeş dizisinin fragmanında yer alan sahne sosyal medyada alay konusu olurken bir izleyici fragmanda gösterilen sahne ile “Benim anlamadığım Mine’ye tır mı çarptı, yoksa balkondan mı düştü?” diyerek dalga geçti.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Üç Kız Kardeş romanının konusu tanıtım bülteninde şöyle açıklanıyor:

Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkan, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım ile birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı.

Türkan, Dönüş ve Derya'nın, Ayvalık'ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu.

Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak? Türkan şoka uğruyor

Ve zamanın ilaç olmadığı bir yara var mıydı dünyada?

Ayvalık'ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikayesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikayesi değil; neşeli günleri yad ede ede iyiliğe dönüşün hikayesi. İyileşmenin yolculuğu…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN