Ülkeyi terk eden 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Soner'i ortaya çıktı! Mete Horozoğlu'nun son halini görenler 'Yok artık' dedi...

Ülkeyi terk eden 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Soner'i ortaya çıktı! Mete Horozoğlu'nun son halini görenler 'Yok artık' dedi...

​​​​​​​Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan Mete Horozoğlu bir süre önce ABD'ye yerleşmişti. Ekranlara da ara veren oyuncu son görüntüsüyle şaşırttı. İşte detaylar...

Son olarak Nefes filmiyle izleyici karşısına çıkan Mete Horozoğlu Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle milyonların beğenisi kazanmıştı. Dizide Farah Zeynep Abdullah ile partner olan Horozoğlu o dönem büyük kitlelere adını duyurmuştu.

2-001.jpg

48 yaşındaki Mete Horozoğlu, oyunculuğu bırakarak Amerika'ya yerleşmişti. Horozoğlu şimdilerde eşi ve çocuğuyla birlikte gözlerden uzak sessiz sakin bir hayat yaşıyor. Her ne kadar ekranlarda yer alamasa da ünlü oyuncu sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

1-003.jpg

"NE OLDU SANA METE?"

Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Mete Horozoğlu'na hayranları 'Soner yaşlanmış', 'Ne oldu sana' gibi yorumlarda bulundu.

3-001.jpg

FETÖ'YE ÜYE OLMAK İDDİASIYLA YARGILANMIŞTI

Öte yandan, 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi iddialı dizilerde yer alan ünlü oyuncu hakkında “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olma” iddiasıyla soruşturma açılmış ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda “Terör örgütü ile bağlantısı olduğuna dair delil olmadığı gerekçesiyle, kovuşturmaya yer olmadığı” kararı verilmişti. Ünlü oyuncu bu yaşanan olayların ardından ABD'ye taşınma kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN