Umut Evirgen'in yeni aşkı Yunanistan'ın Hadise'si çıktı

Umut Evirgen'in yeni aşkı Yunanistan'ın Hadise'si çıktı

Tuba Büyüküstün, Serenay Sarıkaya gibi ünlü güzellerle yaşadığı aşklarla gündem olan işletmeci Umut Evirgen aradığı aşkı komşuda buldu. Umut Evirgen Yunanistan'ın Hadise'si olarak bilinen şarkıcı Josephine Wendel ile birlikte.

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya, Farah Zeynep Abdullah gibi birçok ünlü isimle ilişki yaşayan işletmeci Umut Evirgen, yeni aşkı Yunanistan'da buldu. İşletmeci, gönlünü bu kez bir Yunan güzele kaptırdı.

BİR AYDIR BİRLİKTELER

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, “Yunanistan’ın Hadise’si” olarak bilinen şarkıcı Josephine Wendel ile 1 aydır birlikte olan Umut Evirgen, aşkını sosyal medyadan da ilan etti. Evirgen, 3 günlüğüne İstanbul’a gelen aşkıyla fotoğrafını paylaştı.

2014’te Eurovision için Yunanistan ulusal finaline katılan Josephine Wendel, “Yunanistan’ın Hadise’si” olarak tanınıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN