Ünlü çift İstanbul'un çilesine dayanamadı! O şehirde yeniden bir hayat kurdular! Evin her detayı hayran bıraktı

Ünlü çift İstanbul'un çilesine dayanamadı! O şehirde yeniden bir hayat kurdular! Evin her detayı hayran bıraktı

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan oyuncu Berkay Hardal ve eşi Dilan Telkök, bu kez Muğla'daki evleri ile gündeme bomba gibi düştü. İstanbul'u terk eden ünlü çift Muğla'da resmen yeniden bir hayata başladılar. Evlerini görenlerin ise ağzı açık kaldı. İşte Berkay Dilan çiftinin muhteşem evi…

'Meleklerin Aşkı' ve 'İstanbullu Gelin' adlı dizilerde rol alan ünlü oyuncu Berkay Hardal, 2019 yılında meslektaşı Dilan Telkök ile evlendi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla herkesin beğenisini toplayan ünlü çift bu kez de Muğla'daki muhteşem evleri ile adından söz ettiriyor. Hem evin iç dizaynı hem de bahçesinin tasarımını gören herkes bu nasıl güzellik diyor. Koronavirüs sürecinde İstanbul'u terk eden ünlü çift Muğla'da yaşamaya başladı. Başlarda kirada oturan çift daha sonra Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kendi evini yaptırdı.

7 ODALI DEVASA BİR KONUT

Berkay Hardal ve Dilan Telkök çiftinin ev yapım aşamasında Dilan Telkök'ün mimar abisi de yardımcı oldu. Uzun süren yapım aşamasının ardından 7 oda ve 3 banyoya sahip muhteşem bir konut ortaya çıktı. Yüksek tavanlı evin her detayı da ayrı bir güzellik taşıyor.

dilan-telkok-berkay-hardal-evi.jpg

DOĞA İLE İÇ İÇE

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yer alan muhteşem güzellikteki bu evin r detayı da İnce İnce düşünülmüş. Mutfağın bahçeye bakan mükemmel büyüklükteki camları doğa ile bütünleşik bir ortam sağlıyor. Yalnızca evin iç kısmına değil bahçeye de son derece özen gösteren çift portakal ağaçları ve güllerin uyumunu yakalamış.

berkay-dilan-ev.jpg

Kış aylarında muhteşem bir atmosfer oluşturacak şömine detayı da gözlerden kaçmadı. Çift kış soğuk kış günlerini de şömine başında keyifli dakikalarla geçirmeyi tercih ediyor.

berkay-dilan-evi.jpg

dilan-telkok-ev.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN