Ünlü isim anne sütü içmeye başladı! Meğer anne sütü içme sebebi buymuş...

Ünlü isim anne sütü içmeye başladı! Meğer anne sütü içme sebebi buymuş...

Evliliği sona erdikten sonra yaptığı açıklamalarla sıkça konuşulan Selen Görgüzel, son olarak elinde bir su şişesiyle su taşırken objektiflere yansıdı. Arkadaşıyla buluştuğu anlarda bebeğini emziren arkadaşından süt alan Görgüzel, sütü gülerek içti. Sebebi ise...

Selen Görgüzel, Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra yaptığı açıklamalarla sık sık dikkatleri üzerine çekti. Son olarak, elinde bir su şişesiyle süt taşıdığı anlar kameralara yansıdı. Görgüzel, bebeğini emziren arkadaşından süt aldı ve sütü keyifle içti.

Ünlü oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde yeni doğmuş erkek bebeklerinin sünnet derilerinden cilt bakımı yaptırdığını açıklamış ve bu açıklama geniş yankı uyandırmıştı.

Selen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan'ın ardından bugün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Elinde tuttuğu pet şişesiyle dikkat çeken ünlü isim, içindeki sıvının anne sütü olduğunu belirtti.

ANNE SÜTÜ İÇMESİNİN SEBEBİ NE?

tre.jpg

Görgüzel, "Bebeğini emziren arkadaşımdan sağdığım anne sütü... Doğal gerçek anne sütü. Bunların çabuk tüketilmesi gerekiyor. Enfeksiyona iyi geliyor. Bu ara yoğun tempoda çalışıyorum vitamin takviyesi alsam da yorgunluğumu atamıyorum, doktorum böyle bir şey tavsiye etti. Özellikle enfeksiyonla ilgili tüm konularda gerçek bir antibiyotik" şeklinde açıklama yaptı.

Ardından, sütü lıkır lıkır içtiğini gözler önüne serdi. Bu durum, Selen Görgüzel'e eleştiriler getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN