Ünlü isimler işsiz sanatçılar için harekete geçti

Ünlü isimler işsiz sanatçılar için harekete geçti

Şarkıcı Haluk Levent, pandemide zor günler geçiren müzisyenler için bağış yapan Nil Karaibrahimgil’in gitarını sosyal medya üzerinden satışa çıkardı. Daha önce Ahbap Platformu üzerinden meslektaşları için destek vereceğini duyuran Levent, Karaibrahimgil’in bağışı için “Evet dostlarım en yüksek fiyat veren kişiye bu gitar hediyemiz olacak” dedi.

Sanatçılar, pandemi tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamalar nedeniyle mesleklerini yapamayan ve geçim zorluğu yaşayan müzisyenler için harekete geçti.

Daha önce Ahbap Platformu’yla birlikte müzisyenlerin 400 liraya kadar olan elektrik, doğalgaz ve su faturalarını ödeyeceğini duyuran Haluk Levent, Twitter hesabı üzerinden yeni bir güzel haber verdi.

Levent, meslektaşı Nil Karaibrahimgil’in kendisini arayarak “Halukçum sahnede çaldığım gitarımı bağışlamak istiyorum. Fatura desteği yapılacak müzisyenlere desteğim olursa ne mutlu bana” dediğini aktardı.

“Olmaz mı? Bal gibi olur!” diyen Levent, “Evet dostlarım en yüksek fiyat veren kişiye bu gitar hediyemiz olacak!” ifadelerini kullandı.

Erdem Tufan’ın 35 bin TL verdiğini duyuran Haluk Levent, şu ifadeleri kullandı:

Haluk abicim gitar Nil’e yakışır ben konser biletimi isterim dedi. Hay hay kardeşim Oldu

Teşekkürler Nil Karaibrahimgil! Teşekkürler Erdem Tufan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN