Ünlü işletmeci Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya ile aşk itirafı

Ünlü işletmeci Umut Evirgen'den Serenay Sarıkaya ile aşk itirafı

Geçtiğimiz yazın en bomba aşk dedikodusunun başrol ismi Serenay Sarıkaya'nın ünlü işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yazın iş insanı Haldun Demirhisar ile samimi şekilde görüntülenen Sarıkaya yeni ilişki hakkında 'Bu tarz haberlerden sıkıldım' derken Umut Evirgen'den 'Evet aşk yaşıyoruz' itirafı geldi.

Yakın zamandan Şahmeran isimli bir diziyle Netflix'te seyirci karşısına çıkacak olan Serenay Sarıkaya'nın bir dönem adı Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile anılan ünlü işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşadığı öğrenildi.

SERENAY SARIKAYA: SIKILDIM ARTIK

Geçtiğimiz günlerde Umut Evirgen'in işlettiği mekana giden Serenay Sarıkaya için Evirgen'in işletmeyi özel olarak kapattığı iddia edilmişti. Gazetecilerin ısrarlı sorularına 'sıkıldım artık bu haberlerden' cevabı veren Serenay Sarıkaya'nın aksine Umut Evirgen'den ilişki itirafı geldi.

serenayss-209301844-365548241592818-159539149665440109-n.jpg

EVİRGEN: EVET AŞK YAŞIYORUZ AMA MEKANDA ÇEKMEYİN

Umut Evirgen, gazetecilerin "Serenay Sarıkaya ile adınız anılıyor ne diyorsunuz?" sorusuna flaş bir cevap verdi.

Gazetecilerden mekanda Serenay Sarıkaya ile birlikteyken görüntü alınmamasını isteyen Evirgen, "Benim mekanım dışında istediğiniz yerde görüntü alın ama bu gecelik bizden görüntü alma" dedi.

evirgenumut-193150011-328333315360536-3921841695417876077-n.jpg

32 yaşındaki işletmeci, muhabirin "O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?" sorusuna ise "Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz" şeklinde cevap verdi.

BERGEN ROLÜNÜ FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A BIRAKTI

Ünlü sanatçı Bergen'in hayatının konu edildiği filmde oynayacağı açıklanan daha sonra filmdeki rolü Farah Zeynep Abdullah'a bırakan Serenay Sarıkaya'nın adı geçtiğimiz yaz mevsiminde ünlü iş insanı Haldun Demirhisar ile anılmış ikilinin samimi görüntüleri çok konuşulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN