Ünlü komedyen Ata Demirer fit vücuda kavuştu! 22 kilo birden verdi. Bakın nasıl zayıflamış...

Ünlü komedyen Ata Demirer fit vücuda kavuştu! 22 kilo birden verdi. Bakın nasıl zayıflamış...

Ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medya hesabından fit vücudunu paylaştı. Görenler, "Nasıl kilo verdin" sorusunu sordu. 22 kilo birden veren Ata Demirer'in sırrı bakın neymiş...

Ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medya platformunda sağlıklı ve fit görüntüsünü paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Takipçileri, "Kilo verme yöntemin nedir?" sorusunu sormaktan geri kalmadı. Tam 22 kilo birden veren Ata Demirer, bu büyük değişimin ardındaki sırrını açıkladı.

22 KİLO BİRDEN...

ert.jpg

Ünlü komedyen Ata Demirer, "Bursa Bülbülü" filmiyle seyirci karşısına çıktıktan sonra şu anda yeni projesi "Bir İhtimal Daha Var" için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu süreçte verdiği kilolarla adından söz ettiren Demirer, 22 kilo birden zayıflayarak bu sağlıklı değişimi Instagram hesabından son görüntüsüyle takipçileriyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

opera-anlik-goruntu-2023-08-29-160514-www-turkiyegazetesi-com-tr.png

Doğayla iç içe yaşam tarzını benimseyen Ata Demirer, 5 ay içerisinde 22 kilo vermişti. Ünlü komedyen, en son Ayvalık sokaklarında çekilmiş fotoğraflarını takipçilerine sunarak dikkat çekici formunu gösterdi. Demirer'in bu pozları büyük beğeni topladı.

SIRRINI PAYLAŞTI

a453.jpg​​​​​​​

51 yaşındaki Demirer, verdiği kiloların ardındaki sırları ve uyguladığı yöntemleri verdiği bir röportajda paylaşmıştı. Ekmek tüketimini azaltarak ve düzenli yürüyüş yaparak kilo verdiğini belirten Demirer, sırrını paylaştı:

"Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN