Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'den 'sansür yasası' tepkisi

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'den 'sansür yasası' tepkisi

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, bugün Meclis'ten geçen 'sansür yasası'na tepki gösterdi. "Sanatçı ve aydınları ses çıkarmaya davet ediyorum." diyen Sürmeli, "Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatan bulamazsanız." ifadelerini kullandı.

Muhalefetin 'sansür yasası' olarak adlandırdığı 'Dezenformasyon Yasası'nın bugün 29. maddesi Meclis'ten geçti. Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, yasanın Meclis'ten geçmesinin ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan sanatçı ve aydınlara seslendi. Sürmeli, "Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatan bulamazsanız! Korkmayın." dedi.

Sürmeli'nin açıklamaları şöyle;

"Bugün meclisten geçen yasa, alenen sansür yasasıdır. İktidar, ülkenin iflasını gizlemek için muhalif sesleri kısmak, özgür düşünceyi engellemek istemektedir. Sanatçı ve aydınları ses çıkarmaya davet ediyorum. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatan bulamazsanız! Korkmayın!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN