Ünlü oyuncu başörtüsü taktı, sosyal medya çalkalandı! Yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu başörtüsü taktı, sosyal medya çalkalandı! Yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bir süredir birlikte olan aşıklar Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Ünlü çiftin Dubai pozları sosyal medyayı salladı.

Eski Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, gönlünü futbolcu Yusuf Yazıcı'ya kaptırmıştı. Bir süredie dolu dizgin aşk yaşayan ikili Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti. Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Lille futbol takımında forma giyen Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk'un birlikte yaşadığı evleri soyulmuş, çiftin pasaportları da çalınmıştı.

yusauf.jpg

Melisa Aslı Pamuk, rol aldığı 'Kadınlara Mahsus filminin galasına da henüz çıkmadığı için katılamamıştı. Yeni pasaportlarını çıkaran ünlü çift soluğu, Birleşik Arap Emirlikleri'nde aldı. Turistik ziyarette bulunan Yusuf Yazıcı ve Melisa Aslı Pamuk, Şeyh Zayid Camii'sinin önünde poz verdi.

melisa.jpg

Melisa Aslı Pamuk'un beyazlar içindeki pozları sosyal medyada çok beğenildi. Paylaştığı karelerde başını örtmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Ünlü isme hayranları 'Her halin çok güzel', 'Büyüleyici', 'Harika görünüyorsun' gibi yorumlarda bulundu.

asli.jpg

malisa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN