Ünlü oyuncu, hastanelik oldu: Bir ayda ikinci kez! Sevenleri hastaneye koştu

Ünlü oyuncu, hastanelik oldu: Bir ayda ikinci kez! Sevenleri hastaneye koştu

Gribal salgın hastalığın yüksek seyrettiği İstanbul'da yaşayan ünlü oyuncu, bir ayda ikinci kez hastanelik olarakl tedavi altına alındı. İşte detaylar...

'Avrupa Yakası', 'Seksenler', 'Yahşi Cazibe' gibi televizyon dizilerindeki performansıyla hafızalarda yer edinen Vural Çelik, bir ay içerisinde ikinci kez influenza oldu.

VURAL ÇELİK'İN HASTALIĞI NEDİR, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, koronavirüs ve influenza vakaları hızla artış gösterdiği son günlerde Vural Çelik, ikinci kez hastanelik oldu.

Ünlü oyuncu, hasta yatağından bitkin bir halde çektiği videoyu yayınlayarak, "Hastanın seyir defteri. 15 gün önce influenza olmuştum, aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar hastanedeyim. Tekrar influenza... Lütfen maske takın" ifadelerini kullandı.

YOĞUN BAKIM DOLULUK ORANI YÜZDE 83

Solunum yolu enfeksiyonlarındaki artışla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; en sık grip, RSV ve koronavirüs vakalarının görüldüğünü açıkladı. İstanbul'da yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 83'e ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN