Ünlü oyuncu Mesut Akutsa'nın hayatı meğer acılarla doluymuş! Her şey öğretmeninin kafasına attığı yumrukla başlamış...

Ünlü oyuncu Mesut Akutsa'nın hayatı meğer acılarla doluymuş! Her şey öğretmeninin kafasına attığı yumrukla başlamış...

Birçok ünlü yapımda yer alan usta oyuncu Mesut Akutsa'nın acı dolu hayatı ortaya çıktı. Katıldığı bir programda başına gelen talihsiz olayı anlatan Akutsa, hayranlarını epey üzdü...

Karagül dizisinde canlandırdığı Kendal karakteriyle büyük kitleler tarafından tanınan Mesut Akutsa birbirinden ünlü yapımlarda yer aldı. Son olarak Yürek Çıkmazı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Akutsa, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Teşkilat gibi pek çok başarılı yapımda da rol aldı.

Akutsa, Ceyda Düvenci'nin sunduğu "Bambaşka Sohbetler"e konuk oldu. Mesut Akusta, yıllar sonra anlattığı olayla herkesi şaşırttı. Ortaokul yıllarını Afyon'da geçirdiğini söyleyen sanatçı, bir öğretmeninin kendisine vurması sonucu ölümden döndüğü o günleri anlattı.

akutdaf.jpg

Öğretmeninin kafasına yumruk atması sonucu beyin kanaması geçirdiğini söyleyen Mesut Akusta, 'Okul hayatım olmadı, orta 2'nci sınıftayken beyin kanaması geçirdim; hocamızın kafama yumruk atmasıyla oluşan. İlk komaya okulda giriyorum, hastaneye götürüyorlar, iyi gibiyim sonra gece yarısı yeniden komaya giriyorum' dedi.

"TIRAŞ OLURKEN KAFAMI KOLLUYORUM"

Bu olayın ardından futbolu bırakmak zorunda kalan ve hiçbir şey yapamaz hale geldiğini açıklayan Mesut Akusta konuşmasının devamında, 'Doktorlar 'Burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Ankara'ya götürmeniz lazım' diyor. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne Beyin Cerrahi Bölümüne götürüyorlar, orada tedavi görüyorum. Futbolu bırakmak zorunda kaldım, hiçbir şey yapamaz hale geldim' dedi.

akuysa.jpg

Akutsa, 'Beynime darbe alamam ömrüm boyunca. Berberde bile tıraş olurken kafamı kolluyorum, o yıllardan kalan bir şey. Okul dönemim orada bitti. Ankara'ya taşındıktan sonra da pek çok iş yaptım' dedi.

Öte yandan ünlü oyuncu 2021 yılında evinde de beyin kanaması geçirmişti. Apar topar ameliyata alınan Akutsa, bir süre sonra sağlığına kavuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN