Ünlü oyuncu Nejat İşler neden otelde yaşadığını anlattı

Ünlü oyuncu Nejat İşler neden otelde yaşadığını anlattı

Ünlü oyuncu Nejat İşler, uzun süredir neden otelde yaşadığını anlattı. Sevilen oyuncu İşler, “Benim evde yaşamam için ciddi bir ilişkimin olması, yani bir kadın olması ve onun bir ev istemesi gerek" dedi.

Show TV’de yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolünde olduğu ‘Aile’ dizisiyle tekrar ekranlara dönen Nejat İşler, Socrates Dergi YouTube kanalına konuk oldu.

‘CİDDİ BİR İLİŞKİM OLMALI’

Hayatına dair merak edilenleri yanıtlayan Nejat İşler, yıllardır neden otelde kaldığı sorusuna, “Benim evde yaşamam için ciddi bir ilişkimin olması, yani bir kadın olması ve onun bir ev istemesi gerek. Onun dışında evde yaşamayı canım çekmiyor" şeklinde cevap verdi.

‘Aile’ dizisinin yanında Netflix’te yayınlanan ‘İyi Adamın 10 Günü’ filminde de oynayan 51 yaşındaki oyuncu daha önce Gümüşlük’te yaşıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN