Ünlü oyuncuyu kahreden haber geldi! Emre Karayel'in en acı günü!

Ünlü oyuncuyu kahreden haber geldi! Emre Karayel'in en acı günü!

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı oyuncu Emre Karayel'in annesi Türkan Onat hayatını kaybetti. Karayel, bugün annesini son yolculuğuna uğurladı. Ünlü isimlerden destek gecikmedi.

Bir Kadın Bir Erkek dizisiyle büyük çıkış yakalayan oyuncu Emre Karayel, şimdilerde Kardeşlerim dizisinde rol alıyor. 51. yaşındaki ünlü oyuncunun annesi Türkan Onat hayatını kaybetti.

karayetl.jpg

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ

Üzücü haberi sosyal medyadan sevenleriyle paylaşan Emre Kareyel, "Annemiz Turkan Onat vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir. Toprağın bol mekanın cennet olsun anacım. Allah gani gani rahmet eylesin" dedi.

kareyt.jpg

Ünlü oyuncunun paylaşımına bir çok ünlü dostu yorum yaptı. Demet Evgar, Özge Borak, Janset Paçal, Songül Öden, Merve Özbey, Gonca Vuslateri, Onur Buldu, Pelin Akil, Emre Altuğ ve Ahu Yağtu gibi pek çok ünlü isim taziye mesajında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN