Ünlü popçu Serdar Ortaç'tan hayranlarını kahreden haber! Ayağını kaybedebilir...

Ünlü popçu Serdar Ortaç'tan hayranlarını kahreden haber! Ayağını kaybedebilir...

Türk - pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç, son dönemde sanatından çok yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. Ortaç, TikTok hesabından açtığı yayınlarla da adından söz ettiriyor. Ünlü isim bu kez de sağlığıyla ilgili yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

Bir süredir yaptığı açıklamalarla gündemden düşmen ve her açıklaması ve paylaşımı olay olan ünlü popçu Serdar Ortaç, TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da adından söz ettiriyor. Ortaç, bu defa sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

53 yaşındaki ünlü popçu, önceki gün bir güzellik merkezine gitmiş ve bakımlarını yaptırmıştı. Serdar Ortaç pedikür pozuyla da sosyal medyada gündem olmuştu.

ortaca.jpg

SnobMagazin'de yer alan habere göre; Uzun yıllardır MS hastası olan Ortaç, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz." dedi.

guzellik.jpg

MS HASTALIĞI NEDİR?

MS (Multiple Skleroz) hastalığı; denge bozukluğu, kas güçsüzlüğü, yürüme ve konuşma aksaklığı gibi belirtilerle ortaya çıkar. Merkezi sinir sisteminde etkilenen bölgeye ve etkilenme derecesine göre, bu kronik hastalığın türü ve şiddeti de kişiden kişiye değişebilmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN