Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'nin itirafı hayrete düşürdü! Anlattıkları duyanların midesini bulandırdı!

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci'nin itirafı hayrete düşürdü!  Anlattıkları duyanların midesini bulandırdı!

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle büyük kitleler tarafından tanınan ünlü psikolog Esra Ezmeci katıldığı bir programda söyledikleriyle gündem oldu. Fanteziler üzerine konuşan Ezmeci "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var. Eşinle ismini yazdırarak gidiyorsun ve orada herkes çift şekilde" sözleriyle gündem oldu.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi kitlesine sahip olan uzman psikolog Esra Ezmeci takipçilerinden gelen sıra dışı soruları ve itirafları sık sık paylaşıyor. Kitaplarında verdiği tavsiyelerle de büyük ilgi uyandıran Ezmeci, katıldığı programda söyledikleriyle yine olay oldu.

Haberlercom'un YouTube hesabında yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane programına konuk olan Ezmeci, "İlişkilerde fantezilerin yeri ne?" sorusuna yanıt verirken anlattıklarıyla dinleyenleri hayrete düşürdü.

"Çok farklı fanteziler yaşayanlar var" diyen Esra Ezmeci sözlerine şöyle devam etti: "Eş değiştirmek için organizasyon yapılan gemiler bile var. Eşinle ismini yazdırarak gidiyorsun ve orada herkes çift şekilde. Gemide her gün partnerler birbirini değiştirerek odalara geçiyor. Sırf bunun için özel şeyler yapılıyor."

Ünlü psikolog bir danışmanından söz ederek "Benim bir danışanım o gemide birlikte olduğu bir adama aşık oldu ve onunla birlikte Almanya'ya gitti" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN