Ünlü sanatçı Zerrin Özer'den acı haber! Bu hastalığa yakalandığını duyurdu!

Ünlü sanatçı Zerrin Özer'den acı haber! Bu hastalığa yakalandığını duyurdu!

Usta sanatçı Zerrin Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada borderline yani 'kişilik bozukluğu' hastalığıyla mücadele ettiğini duyurdu. Paylaşımında sitem dolu ifadeler kullanan Özer, hastalıkla ilgili yaşadığı zorlukları ve hayatının birçok alanında karşılaştığı engelleri anlattı. İşte o paylaşım...

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, 2022 Haziran ayında müzik kariyerini sonlandırdığını açıkladıktan birkaç ay sonra yeniden müziğe geri döndü. Son zamanlarda sık sık paylaşımlarıyla gündeme gelen Özer, uzun süredir sakladığı 'kişilik bozukluğu' hastalığını sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla duyurdu. Açıklamasında zorlu mücadelesini ve hayatındaki engelleri anlatan Özer, takipçilerinden destek ve anlayış beklediğini ifade etti.

ZERRİN ÖZER'İN O PAYLAŞIMI

zerrin özer

Zerrin Özer, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, kişilik bozukluğu hastalığıyla mücadele ettiğini ve bazı zorluklar yaşadığını ifade etti. Paylaşımında "Defolup gitmek istiyorum nasıl uçlardasınız ben borderlinem ya sizler? Beni tanımıyorsunuz bıktım artık beni yaftalamanızdan bıktım bazı kuş beyinlilerden" şeklinde isyan etti. Yorumlara kapalı olan paylaşımında takipçilerinden anlayış ve destek beklediğini belirtti.

KİŞİLİK BOZUKLUĞU NEDİR?

kişilik bozukluğu

Kişilik bozukluğu, bireyin düşünceleri, duyguları ve davranışlarındaki tutarsızlık veya örüntülü sapmalarla karakterize bir psikiyatrik bozukluktur. Bu durum, kişinin iş, eğitim, sosyal ilişkiler ve genel yaşam kalitesi gibi alanlarda olumsuz etkilere neden olabilir. Kişilik bozuklukları farklı türlerde olabilir ve her türün belirtileri ve semptomları farklılık gösterir. Bunlar arasında borderline kişilik bozukluğu, antisosyal kişilik bozukluğu, narsistik kişilik bozukluğu, obsesif-kompulsif kişilik bozukluğu ve paranoid kişilik bozukluğu yer alır. Kişilik bozuklukları, tedavi edilebilir olmakla birlikte, hastanın öncelikle sorunun farkına vararak kendisi değişim sürecine katılması gereken uzun soluklu bir terapi gerektirir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN