Ünlü şarkıcı Faruk K.'dan ağlatan itiraf! 5 parasız kaldığı dönemde ağlaya ağlaya yaptığı mesleği açıkladı

Ünlü şarkıcı Faruk K.'dan ağlatan itiraf! 5 parasız kaldığı dönemde ağlaya ağlaya yaptığı mesleği açıkladı

'Azar Azar' ve 'Honki Ponki' adlı albümleriyle bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Faruk K, katıldığı bir programda özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcının açıklamaları herkesi duygulandırdı.

2001 ve 2022 yıllarında yayınladığı 'Azar Azar' ve 'Honki Ponki' adlı albümleriyle bir döneme damgasını vuran ünlü şarkıcı Faruk K, özel hayatına ilişkin açıklamalarıyla herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan, bir dönemin ünlü şarkıcısı Faruk K, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcının açıklamaları sonrasında sevenleri adeta üzüntüye boğuldu.

"KLİBİM YASAKLANDI"

Hayatı boyunca zorluklarla mücadele ettiğini açıklayan Faruk K, 2008 yılında yayınladığı 'Aşk Tek Yön' isimli şarkısının klibinin yasaklandığını açıkladı.

Faruk K, 2009 yılında yaşadığı zor günleri anlattı: Dibi gördüm, ağlaya ağlaya anketörlük yaptım

Zor günler yaşadığını belirten ünlü şarkıcı, beş parasız kaldığını belirterek "Ben 2009 yılında 'Aşk Tek Yön' diye bir şarkı yaptım. Türkiye'de çok iddialı bir klibe imza atmıştım. Klibim yasaklandı çünkü tarzımı değiştirmiştim. O dönemde kliplerdeki her şey sorun oluyordu. Mesela klipte keman olduğunda 'keman varsa yayınlamam' diyorlardı. Yaptığımız her şey çöpe gidiyordu. Bazı sanatçılar olarak elemine edildik. Beş parasız kaldım. Sıfırdaydım..." dedi.

Geçimini sağlamak için anketörlük yaptığını açıklayan ünlü şarkıcı, 5 ay boyunca anketörlük yaptığını söyledi. Faruk K'nın açıklamaları herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

FARUK K 'SEN GİDİNCE'YE YENİDEN HAYAT VERDİ! - Magazinci.

EVDE BİR DİLİM EKMEK YOKTU

İşte Faruk K'nın herkesi şoke eden o açıklamaları:

"Almanya'dan bir arkadaşım geldi evde bir dilim ekmek yoktu. Annemlere de üzülürler diye söyleyemedim. Evin karşısındaki bakkaldan beyaz yalanlar söyleyerek bir şeyler alıyordum. İş de yok, telefonlarım kesildi. O işimden sonra alaşağı edildim. Klibim yayınlanmıyor, şarkılarım çalınmıyor...

O KADAR ZOR BİR DÖNEMDEYDİM Kİ...

Bir arkadaşımın anketörlük şirketi var. 3 ay hazır parayı yedim, evde hiçbir şey kalmadı. O arkadaşımı arayarak iş istedim. Arkadaşım para göndermek istedi ama ben anket yapmak istedim. Bana 100 tane gönderdi, rehberimdeki herkesi arayarak ağlaya ağlaya anket doldurmaya çalıştım. O kadar zor bir dönemdeydim ki... Anket yaparak 5 ay geçirdim ama en ucuz şeyleri yiyerek. Sonra birisi mekanında iş verince yeniden kendimi toparladım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN