Ünlü şarkıcı, yaptığı işi beğenmeyen boyacıya parasını ödemedi! Ödenmeyen meblağ şaşırttı

Ünlü şarkıcı, yaptığı işi beğenmeyen boyacıya parasını ödemedi! Ödenmeyen meblağ şaşırttı

İşyeri için bir boyacı ile anlaşan Dilan Çıtak, boyayı beğenmeyince ücreti ödemedi. Ünlü şarkıcı ile boyacının anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, İstanbul Nişantaşı'ndaki iş yerinin tadilatı için tuttuğu boyacıyla mahkemelik oldu. Boyacı Seyit Ali Zehir ile anlaşan 35 yaşındaki şarkıcı, memnun kalmadı.

EKSİK İŞ NEDENİYLE ÖDEMEYİ YAPMADI

Kanal D Ana Haber'de yer alan habere göre, Seyit Ali Zehir, yaptığı işi bitirdikten sonra kalan ödemeyi istedi ancak karşı tarafa göre iş tam bitmedi ve hatalar vardı. Seyit Ali Zehir, iddiaları kabul etmedi ve parasını alabilmek için hukuki yola başvurdu. Dilan Çıtak boyacıyı hiç görmediğini, tadilatla çalışanların ilgilendiğini ve eksik iş yapıldığı için ödemenin yapılmadığını söyledi.

TOPLAM 9 BİN TL ALACAĞIM VAR"

Davacı boya ustası Seyit Ali Zehir, konuyla ilgili olarak, "Dükkanı boyadım. Dediği şekilde yaptım. Ödemeye yanaşmıyorlar. Ekstra işler ile beraber 9 bin lira alacağım var. Malzeme parası için 2 bin lira kapora gönderdiler. İşi yaptım ve teslim ettim. Duvardaki süsler vardı. Boya bittikten sonra bunları kendileri sökmüşler. Bana 2 ay sonra 'şuralar olmamış, buralar olmamış' diye bana mazeret uydurmaya başladılar. Dava açtım" dedi.

Konuya dair konuşan Dilan Çıtak ise, "Boyalar alındıktan sonra dükkana bırakılmış. Boyanmadı salonumuz. Hatta ve hatta yarım bırakıldı, gitti. Boyanmamış bir salona para biçmesi çok enteresan" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN