Ünlü şarkıcıdan kahreden haber! Lösemi olduğu ortaya çıktı: Yakınları gönüllülerden donör arıyor

Ünlü şarkıcıdan kahreden haber! Lösemi olduğu ortaya çıktı: Yakınları gönüllülerden donör arıyor

Sahnelerin sevilen ismi, şarkıcı Devran İskender' den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcının lösemi ile mücadele ettiği ve acil kan ihtiyacı olduğu öğrenildi. Onur Akay ise sosyal medyada genç şarkıcı için donör bulunması çağrısında bulundu.

Sevilen genç şarkıcı Devran İskender, sahnelerden aldığı enerjiyi şimdi hayatının en zorlu mücadelesi için kullanıyor. Lösemi teşhisi konulan İskender, sosyal medya üzerinden hastalığını paylaşarak takipçilerini ve sevenlerini bilgilendirdi. Sanatçıya kısa sürede binlerce destek mesajı yağdı.

devran-iskender.jpg

SOSYAL MEDYADA DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Sanatçının hastalığını duyurduğu paylaşımının ardından sosyal medya adeta sevgi ve destek mesajlarıyla dolup taştı. Devran İskender, sosyal medya paylaşımında şu cümlelere yer verdi...

1-002.webp

45 yaşındaki sanatçı sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi paylaştı.

2-002.webp

Hayranları, İskender'e moral vermek için binlerce mesaj gönderdi. Birçok ünlü isim de genç şarkıcıya desteklerini ileterek, bu zorlu süreçte yanında olduklarını belirtti.

302907-814x455.webp

''DONÖR OLUN VE ASLA VAZGEÇMEYİN''

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ise Devran İskender’le ilgili bir paylaşım yaptı. Akay, “Donör olun ve asla vazgeçmeyin. Birçok kişi var sizin donör olmanızı bekleyen! 45 yaşındaki sanatçı dostumuz Devran İskender için sizlerden dua istiyorum! TRT Ankara Radyosu Gençlik Korosu'nda yeteneğini geliştirip, sonra İTÜ Devlet Konservatuarı’nı kazanıp mezun olan sanatçımız Devran İskender için dualarınızı eksik etmeyin. Omurgaya ve kemiğe metastaz yapmadan inşallah uygun donör bulunur. Ancak, uygun vericinin bulunamadığını, gönüllü verici bankalarında tarama başlatıldığını duydum. İnşallah bulunur… Donör olun ve asla vazgeçmeyin. Birçok kişi var sizin donör olmanızı bekleyen!” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN