Ünlü Şarkıcıdan Kötü Haber: 'Tükürüğümü Bile Yutamıyorum Sağlığım İyi Değil...' - KARAR

Ünlü Şarkıcıdan Kötü Haber: 'Tükürüğümü Bile Yutamıyorum Sağlığım İyi Değil...' - KARAR

'Tükürüğümü bile yutamıyorum' diyen ünlü şarkıcı sosyal medyadan hastalandığını açıkladı. Ünlü şarkıcının sağlık durumu ile ilgili haber sevenlerini endişelendirirken sanatçının hastalığını ağır geçirdiği açıklandı. Ünlü Şarkıcıdan kötü haber geldi. 'Tükürüğümü Bile Yutamıyorum Sağlığım İyi Değil' dedi.

Nil Burak adı ile tanınan ünlü şarkıcının yeniden hastalandığı açıklandı. Gerçek adı Pembe Nihal Munsif olan ve Nil Burak adı ile ünlenen şarkıcı geçen sene de incebağırsağından ameliyat olmuştu. Nil Burak'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama sevenlerini üzdü.

74 yaşındaki şarkıcı Nil Burak'ın sağlık durumuyla ilgili sevenlerini üzen bir gelişme yaşandı. Koronavirüse yakalandığı öğrenilen Nil Burak, ''Tükürüğümü bile yutamıyorum'' dedi. İşte Nil Burak'ın son sağlık durumu...

GEÇTİĞİMİZ YIL AMELİYAT OLMUŞTU

'Yalnızım Ben' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Nil Burak, geçtiğimiz sene Ağustos ayında konser için gittiği Kıbrıs'ta rahatsızlanmıştı. 74 yaşındaki şarkıcı apar topar ameliyat masasına yatmış ve ince bağırsağının 50 santimlik bölümü alınmıştı. Geçtiğimiz yıldan bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele eden Nil Burak'tan endişelendiren bir haber daha geldi.

nil-burak.jpg

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Nil Burak'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sanatçı koronavirüse yakalandı. Burak, hastalık süreciyle ilgili açıklamada bulundu

Hastalık sürecini ağır geçiren şarkıcı "Sesim çok kötü oldu. Korktum. Boğazımda bir çatal var sanki, tükürüğümü bile yutamıyorum. Allah'tan ateşim yok. İyi olmaya çalışıyorum" dedi.

nil-burak-1.jpg

KUMAR İTİRAFI İLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Ünlü ses sanatçısı Nil Burak son olarak kumar itirafıyla gündeme gelmişti.

Usta sanatçı Nil Burak, konuk olduğu bir YouTube programında kariyeri ve özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nil Burak, oğlunun babası Şamil Bey'le boşanma nedenini yıllar sonra ilk kez açıkladı.

Türk müziğinin sevilen sanatçılarından olan Nil Burak, YouTube'da yayınlanan Haber Bahane adlı programa konuk oldu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan Nil Burak, kumar bağımlılığı ile ilgili yapığı itirafla gündeme bomba gibi düştü.

Nil Burak, "İnternette 1969 yılında biriyle evlendiğim yazıyor ama öyle bir şey yok. Yabancı biriyle birliktelik yaşamadım. Aşk kadınıyım olduğum için kalbimle hareket ediyorum. Benim için erkeklikte yakışıklılık önemli ama zeki ve esprili olması çok önemli. İlk evliliğim 1970 yılında menajerim Engin Kefkef'le. Ama o evlilik gerçek değildi, o zaman Türk olmadığım için sahneye çıkmam yasaktı. Prosedür gereği evlilik yaptık. Evlendikten 10 gün sonra Engin 'boşandık' diyerek kağıdı getirdi" dedi.
Oğlunun babası ile yaptığı evlilikten ve bitme nedeninden bahseden Burak, "Benim için ilk evliliğimi Las Vegas'ta oğlumun babası Şamil Bey'le yaptım. Evliliğimiz 11 sene sürdü. Onun kumar bağımlılığından dolayı yürümeyeceğini anladım. Oynadığı oyunlar ufak tefek değildi. Oğlumla kendimi korumak için boşanmak zorunda kaldık. Görüşmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Nil Burak, şunları söyledi: "Ben de kumarı seviyorum ve 40 yıldır oynuyorum. Kendi irademle bütçeme göre oynuyorum. Kıbrıs'a gelerek kimlerin oynadığını söylesem şaşırırsınız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN