Ünlü sunucunun enflasyon isyanı: Olacak iş değil, aldıklarımı kasada geri teslim etmek zorunda kaldım

Ünlü sunucunun enflasyon isyanı: Olacak iş değil, aldıklarımı kasada geri teslim etmek zorunda kaldım

Tv100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gün Uyanıyor' programı sunan Ela Rumeysa Cebeci, canlı yayında ekmek fiyatlarına isyan etti. Ünlü sunucunun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yeni yıl yaklaşırken yüksek enflasyonla beraber gıda ürünlerindeki fiyat artışı da tepki topluyor. Tv100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gün Uyanıyor' programı sunan Ela Rumeysa Cebeci yüksek enflasyonun neden olduğu gıda ürünlerindeki fiyat artışına canlı yayında tepki gösterdi.

Tv100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Gün Uyanıyor' programı sunan Ela Rumeysa Cebeci, canlı yayınlar ekmek fiyatlarına tepki gösterdi. Ünlü sunucunun tepkisi kısa süre içerisinde sosyal medyada 'en çok konuşulanlar' arasına girdi.

SOSYAL MEDYAYA DAMGA VURDU

Cebeci'nin ekmek fiyatlarına isyan ettiği anlar canlı yayına damgasına vurdu. Siyez ekmeğinin fiyatına inanamadığını söyleyen deneyimli sunucu 'olacak iş değil' diyerek ekmeği kasada bıraktığını anlattı. O anlar hem izleyicilerin hem de sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Cebeci'nin canlı yayındaki tepkileri sosyal medyaya da damga vurdu.

Gün Uyanıyor) haber saati sunucusu kim? Ela Rumeysa Cebeci kimdir? - Timeturk Haber

"OLACAK İŞ DEĞİL"

Bir markette yaşadığı anısını anlatarak ekmek fiyatlarına isyan eden ünlü sunucu şunları söyledi:

"Geçen gün büyük bir markete girdim. Bir siyez ekmeği alayım dedim. Bir baktım fiyatına, 72 lira... Dedim ki 'gerçekten mi?' Kasiyer dedi ki 'gerçekten...' Almayacağım dedim. Tavrımı koydum ve almadım. Çünkü 72 lira olacak iş değil. Siyez ekmeği tamam ama 72 lira değil. Ekmeğin kıymetini bilmemiz de güzel."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN