Usta oyuncu Metin Akpınar'dan şaşırtan seçim itirafı! 'Şansımız yok' diyerek açıkladı

Usta oyuncu Metin Akpınar'dan şaşırtan seçim itirafı! 'Şansımız yok' diyerek açıkladı

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili düşüncelerini açıklarken şaşırtıcı bir itiraf yaptı. Akpınar, "Baba metaforunu en iyi şekilde Erdoğan'da gözlemliyoruz" ifadesini kullanarak, "Sonuçlara katlanmak zorundayız. Bükemediğin bileği öpeceksin" şeklinde konuştu. Ayrıntılar haberimizde...

Ünlü oyuncu Metin Akpınar, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili görüşlerini paylaşırken dikkat çeken bir itirafta bulundu. KAFA TV YouTube kanalında görüşlerini aktaran Akpınar, 14 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin önemli bir yorumda bulundu.

METİN AKPINAR'DAN OLAY YORUM

metin akpınar

Akpınar, seçmenlerin tercihlerinin lider figürler üzerinde etkili olduğunu belirtirken, "Baba metaforunu en net şekilde Erdoğan'da görüyoruz" ifadesini kullandı. Seçmenlerin alışık olduğu lider figürün etrafında birleştiğini vurgulayan Akpınar, seçim sonuçlarının ideolojik etkilerden ziyade lider odaklı olduğunu dile getirdi.

Depremlerin yaşandığı bölgelerde ise Akpınar, Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin hızlı bir şekilde çalışmalara başladığını ve bu durumun seçmenlerde güven oluşturduğunu ifade etti. Millet İttifakı'nın ise depremzedelere sadece vaatlerde bulunduğunu belirten Akpınar, iktidarın ise hemen harekete geçtiğini ve bu nedenle seçmenin oylarını iktidara verdiğini söyledi.

'BÜKEMEDİĞİN BİLEĞİ ÖPECEKSİN'

Sonuçların bazen başarısızlık olarak değerlendirilse bile Akpınar, sabretmek ve sonuca katlanmanın gerekliliğini vurguladı. Seçmenin tercihine saygı gösterilmesi gerektiğini ve bükemediğin bileği öpmenin başka çare olmadığını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN