Uyku pozisyonunuz yalan söylemez! Sakın kandırmaya çalışmayın… Bu şekilde anlaşılıyormuş

Uyku pozisyonunuz yalan söylemez! Sakın kandırmaya çalışmayın… Bu şekilde anlaşılıyormuş

Nasıl uyumayı seçtiniz tüm karakterinizi ortaya çıkarıyor. Uyuma şekliniz yalan söylemez diyen Uzmanlar yaptığı incelemeler ile birlikte kişilik özelliklerini de tek tek açıkladı. Siz kandırmaya çalışsanız da uyku pozisyonunuz tüm gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor. İşte uyku şekline göre kişilik analizi…

Seçtiğiniz uyku pozisyonunun karakterinizi gözler önüne serdiğini biliyor muydunuz. Siz yalan söyleseniz de uyuma şekliniz asla yalan söylemez. Seçtiğiniz uyku pozisyonunuza göre kişiliğiniz de belli olmaktadır. İşte uyku şekline göre kişilik analizi…

4-Asker pozisyonu: <br> Sırtüstü uyku pozisyonu olup uyuyan kişinin kolları iki yanda konumlanır

1. POZİSYON: GÜNLÜK KONUMU

Kollarınızı ve bacaklarınızın düz pozisyonda olduğu yani kütük gibi uyumak tabirinin gerçekleştiği bu pozisyon sakin ve mantıklı bir kişilik özelliklerini ortaya çıkarıyor. Kolay kolay üzülmeyen ve düzenli bir yaşam tarzını tercih ediyorsunuz. Bazen inatçı davranışlar sergileyebileceğiniz gibi belirli değişikliklerin yararlı olacağı durumlarda da yolunuzdan caymıyorsunuz. Kişisel gelişiminiz için de esnek ve açık fikirleri benimsemeye çalışıyorsunuz.

1-Cenin pozisyonu <br> Pozisyon: Yan tarafınıza bükülerek aldığınız uyku pozisyonudur. 1000 kişi üzerinde yapılan ankette %41 oranla en yaygın olan uyuma şeklidir.

2. POZİSYON: FETAL POZİSYON

Kendimizi bir bebek gibi kıvrılmış bir halde buluyorsunuz rahat ve koruma kişiliğinizin önemli olduğunu görebilirsiniz. Dışarıdan sert bir görünüme sahip olan bu kişilerin içten içe ilişkilere değer veren yumuşak kalpli bir birey olduğunu gösterir. Endişelenme eğiliminde olmanız nedeniyle gereksiz stres hayatınızda yer alabilirken kendinizi rahatlatmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

5-Serbest düşüş pozisyonu: Midenin üzerinde, eller başın üstünde ve yastığın etrafında ,başınız da sağ ya da sol yana dönük yatış pozisyonu.

3. POZİSYON 3: SERBEST DÜŞÜŞ POZİSYONU

Yüzüstü uyumak odaklanmış ve hedef odaklı duanızın vermiş olduğu bir gereksinim olarak uyku pozisyonunuza da yansıyor. Hayatın kontrolünün sizde olmasını istediğinizde gösteren bu uyku pozisyonu dışa dönük ve sosyal bir algı ortaya çıkarıyor. Eleştirilere karşı aşırı duyarlı bir kişilik yapınız olduğu görülürken yaratıcı bir kişiliğiniz oldu da görülmektedir. Bu pozisyonda uyumak yaratıcılığı artırabileceği gibi fiziksel rahatsızlıkları da beraberinde getirebilmektedir. Esneme ve egzersiz gibi süreçleri atlamadan hayatınıza Devam etmeniz gerekiyor.

3-Hasret çekme pozisyonu: <br> Bu uyku şekli de yana dönük bir pozisyondur ama diğerlerinden farkı iki kolun da öne doğru uzatılmış olmasıdır.

4. POZİSYON: YAN POZİSYON

Uyurken yan tarafına doğru uzanmak kendine güvenen ve uyumlu bir kişiliği yansıtmaktadır. İnsanlara kolay bir şekilde güvenme eğiliminde olabileceğiniz gibi becerikli bir şekilde sorun çözücü olarak da görülebiliyorsunuz. Karar verme becerilerinizi etkileyen bu durum eksikliğin ve erteleme eğiliminin de bir göstergesi olabilmektedir. Yapılacaklar listesini oluşturmak ve hedef belirlemek ile birlikte doğru yolda ilerlemeniz daha kolay olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN