Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken Evleniyor! İşte Düğüne Dair Detaylar

Nisa Bölükbaşı-Ogeday Girişken Evleniyor! İşte Düğüne Dair Detaylar

Survivor All Star'ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve sevgilisi Ogeday Girişken'den herkesi şaşırtacak bir karar çıktı. Kısa süredir beraber olan çift ani bir kararla evlenme kararı aldı. İşte çiftin evlenme kararına ilişkin detaylar.

Olaylı Survivor All Star 2022 şampiyonluğu ile sosyal medyayı sallayan Nisa Bölükbaşı'dan herkesi şaşırtan bir karar geldi. Şampiyon olan Bölükbaşı, erkek arkadaşı Ogeday Girişken ile evlenme kararı aldı. İddialara göre çift bu yaz sonunda nikah masasın oturacak. İşte Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde yaşananlar ve düğün detayları.

nisabolukbasievleniyormu.jpg

SURVİVOR'UN İLK KADIN ŞAMPİYONU

Survivor yarışmasından ilk kadın birinci olarak ayrılan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu uzun süre tartışma konusu yaratmıştı. Elinde kupasıyla sokakta görüntülenen Bölükbaşı, kimseye aldırış etmeden şampiyonluğun tadını çıkarıyor. Hem özel hayatı hem de yarışmadaki performansı ile gündemden düşmeyen Bölükbaşı sevgilisi Ogeday Girişken ile herkesi şaşırtan ortak bir karar aldı. İddialara göre çift yakında nikah masasına oturacak.

survivor.jpg

SURVİVOR ŞAMPİYONLUĞU OLAY OLMUŞTU

Daha önce beraber yarıştığı Barış Murat Yağcı ile uzun bir süre aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, eski sevgilisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Tekrar Survivor All Star'da bir araya gelen ikilinin karşılıklı atışmaları da sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Şimdi ki sevgilisi Ogeday Girişken'in bulunduğu yarışmada birinci Nisa Bölükbaşı olmuştu. Survivor'daki şampiyonluğu yankı yaratırken, sosyal medyadan kadınlar tarafından desteklenen Bölükbaşı, 2022'nin şampiyonu olmuştu.

ogedaygirisken.jpg

NİSA BÖLÜKBAŞI-OGEDAY GİRİŞKEN'DEN EVLİLİK KARARI

Survivor'da yaşanan kötü final sürecinden sonra şampiyonluğunun tadını çıkaran Bölükbaşı'ya yapımcı Acun Ilıcalı da sahip çıkmıştı. Şaibeli olduğu söylenen şampiyonluk için Ilıcalı, SMS oranlarını göstererek iddiaları yalanlamıştı. Tüm bunlar yaşanırken Nisa Bölükbaşı ile sevgilisi Ogeday Girişken çiftinden herkesi sevindirecek haber geldi. Kısa süredir beraber olan çiftin evlilik kararı aldığı ortaya çıktı. Bir magazin sitesinde yer alan habere göre, çiftin bu yaz sonunda nikah masasına oturacağı iddia edildi. Henüz çiften bu konuyla ilgili açıklama gelmezken, düğüne ise kimleri çağıracakları merak konusu oldu.

ogedaygiriskensurvivor.jpg

BATUHAN KARACAKAYA DAVET EDİLECEK Mİ? ACUN'U BİLE KARŞISINA ALMIŞTI

Yarışma sonrasında Batuhan Karacakaya'nın hile iddiaları ile gündemden düşmeyen Bölükbaşı'nın Karacakaya'yı düğüne çağırıp çağırmayacağı ise yine en çok merak edilen konulardan biri oldu. Size Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken yakışıyor mu? Bu ilişki Nikah masasına gider mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN