Yüzük Parmağınız Karakterinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Parmak Boyutunuza Göre Kişilik Testi

Yüzük Parmağınız Karakterinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Parmak Boyutunuza Göre Kişilik Testi

Araştırmalar her zaman yapılır ve çoğu fark edilmeden geçer, ancak bazen paylaşılmayacak kadar ilginç bazı sonuçlarla karşılaşırız. Yeni gerçekler hakkında bilgi edinmek eğlenceli olabilir, ancak bazı durumlarda bilmemeyi tercih ettiğiniz şeylerle karşılaşırsınız. Bir de sonuçların doğru olup olmadığı gibi her zaman tam olarak kesin olmaması sorunu da var.

Neyse ki, bugün sizin için paylaşacağımız gerçekler eğlenceli türden! Elinizin size kişiliğiniz hakkında çok şey anlatabileceği ortaya çıktı. Bu araştırma çoğunlukla parmaklarınıza odaklanır. Parmaklarınızın kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

İşin sırrı yüzük parmağında ve işaret parmağında yatıyor. Ne tür bir insan olduğunuz hakkında çok şey söyleyebilir. Bu kişilik testi sayesinde karakteriniz hakkındas bilinmeyen özelliklerinizi ortaya çıkarmak için ilk olarak parmaklarınzı kontrol edin ve aşağıdan hangisinin size ait olduğunu tespit edin. Üç tip bulunuyor: A, B ve C.

YÜZÜK PARMAĞINI TESPİT ET VE AŞAĞIDAN KARAKTER ANALİZİNİ KONTROL ET

kapak-002.jpg

A. YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUN

Burada güzel ve yakışıklı insanlardan bahsediyoruz. Bu kişiler her daim çekicidirler ve herkesle kolayca anlaşabilirler. Yine de biraz daha agresifler ve hızlı risk alıyorlar. Bu aynı zamanda, bu tür kişilerin genellikle daha kısa yüzük parmağı olan meslektaşlarından daha fazla para kazandığı anlamına da gelir.

B. YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN DAHA KISA

Bu parmaklara sahip kişiler kendilerine çok güvenirler ve hatta biraz narsist olabilirler. Bu insanlar sık ​​sık yalnız kalmakta zorlanmazlar ve rahatsız edilmekten hoşlanmazlar. Ancak iş aşka geldiğinde, ilk adımı atan ve inisiyatif alan onlar olmadığı için kendilerine daha az güvenirler.

C. YÜZÜK PARMAĞI VE İŞARET PARMAĞI AYNI UZUNLUKTADIR

Belki bu kadarı yeter… Bu parmaklara sahip erkekler iyi arabuluculardır, çok sadık ve sevecendirler. Bu durumda onlar için her şey dengelidir. Sakin olmaları ile birlikte sanki her şey düzenli ve yolunda gidiyormuş gibi davranmaktan asla vazgeçmezler.

Ne düşünüyorsunuz? Kendinizi veya sevdiğiniz birini bu kategorilerden birinde tanıyor musunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (74)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
74 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN