Vücudunuzdaki tüylerden kurtulmanın en kolay yolu! Bu formül sayesinde istenmeyen tüylere veda edin

Vücudunuzdaki tüylerden kurtulmanın en kolay yolu! Bu formül sayesinde istenmeyen tüylere veda edin

Vücut epilasyonu kişisel bakımdır. Acı verici ve zaman alıcıdır. Genellikle sizi kırmızı bir yumru, kızarıklık veya ağır fatura ile bırakabilir. Ağdadan tıraşa ve hatta lazere kadar pürüzsüz, kusursuz, tüysüz bir cilt için her şeyi yapıyoruz. Ancak tüm bu yöntemlerden bıktıysanız ve daha doğal, cilt ve bütçe dostu bir şey denemek istiyorsanız, yardım etmek için buradayız.

Kadınlar olarak hepimizin vücut kıllarımızla bir nefret ilişkisi var. İstenmeyen tüyleri vücuttan uzaklaştırabilecek tüm araçları kullanmaya başlıyoruz. Ağdadan tıraşa ve lazer epilasyona kadar her şeyi yapıyoruz. Ancak tüm bu yöntemlerin size çok fazla paraya mal olabileceğini biliyor musunuz?

Fazla vücut tüylerinden kurtulmak için doğal bir çözüm arıyorsanız, şanslısınız! Tıraş, yolma ve ağda gibi geleneksel yaklaşımlar, tüylerin hemen alınmasına yardımcı olabilir. Öte yandan, bazı macunlar ve kremler, tüylerinizin yeniden büyümesini durdururken yavaş yavaş azalmasına yardımcı olabilir. Bazı doğal yöntemlerin size tüy dökücü kremler gibi kimyasallardan daha az çarpıcı sonuçlar vereceğini unutmayın, ancak daha yeşil bir yaşam sürmeye çalışıyorsanız denemeye değer olabilir!

İşte istenmeyen tüylerden kurtulmanın doğal yolu, sert maddelere gerek yok.

basliksiz-6.jpg

İHTİYACINIZ OLANLAR

2 tatlı kaşığı mısır unu

1.5 tatlı kaşığı zerdeçal

1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı

1 tatlı kaşığı süt

UYGULANIŞI

Uygun bir kapta mısır ununu, zerdeçalı, hindistan cevizi yağını ve son olarak sütü ekleyip iyice macun kıvamına gelene kadar karıştıralım. Daha sonra alerji yapmaması adına cildinizin ufak bir yerine uygulayın. Eğer bu karışıma cildiniz tepki vermezse normal bir şekilde uygulayabilirsiniz.

İSTENMEYEN TÜYLERİ ÇIKARIRKEN HATIRLANMASI VE İZLENMESİ GEREKEN İPUÇLARI

  1. Devam etmeden önce elinizin küçük bir kısmında bir yama testi yapmayı unutmayın ve macunu tüm kol veya bacaklarınıza uygulayın. İçindekiler kızarıklığa neden olursa veya cildinizi tahriş ederse, ondan uzak durmak istediğinizi bileceksiniz.
  2. Doğal, ev ilaçları anında sonuç vermez. Gerçekten bir fark görmeden önce birkaç ay vermeniz gerekecek.
  3. Mümkünse, çareye başvurmadan önce bir buhar odasında oturun veya sıcak su banyosu yapın. Bu, gözenekleri açmaya ve doğal epilasyon sürecini kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.
  4. Bitirdikten sonra cildinizi tamamen temizlemeyi ve biraz nemlendirici sürmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN