WhatsApp resmen Facebook'u kopyalıyor! Durum güncellemesinden sonra bir yenilik daha geliyor

WhatsApp resmen Facebook'u kopyalıyor! Durum güncellemesinden sonra bir yenilik daha geliyor

Dünya üzerinde milyarlarca kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yepyeni bir güncellemeyle geliyor. Topluluklar için etkinlik oluşturma özelliği kullanıcıları heyecanlandıracak nitelikler taşıyor. İşte detaylar…

ShiftDelete’de yer alan habere göre, WhatsApp 2.24.9.20 ile Topluluklar için etkinlik oluşturma özelliği ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Henüz beta sürümünde görülen bu özellik, WhatsApp Topluluklar için oldukça işe yarar ve sosyal eleştirici görünüyor. Peki bu yeni güncelleme ile ne gibi değişiklikler olacak? Gelin beraber bakalım…

yeni-proje-32.jpg

YENİ ÖZELLİKLERLE DAHA SOSYAL ZAMANLAR

Son zamanlarda oldukça önemli güncellemeler yapan WhatsApp, kullanıcıların beğenisini toplayan değişimler yaşadı. Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olmasının yanı sıra şimdi de etkinlik özelliği ile kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor. Bir süre önce sunulan WhatsApp Topluluklar, önemli gelişmelerden haberdar olmamızı sağlasa da sosyalleşmeye pek imkan vermiyordu. Lakin yeni güncellemeyle beraber artık bu da söz konusu olacak.

yeni-proje-30.jpg

Şu an için beta sürümünde görülen ve WhatsApp 2.24.9.20 beta sürümü olarak geçen bu güncelleme ile Topluluklar özelliği daha işlevli hale gelecek. Bu kapsamda Topluluk sahipleri etkinlik oluşturabilecek. Söz konusu bu etkinliklerin en ilgi çekici yanı ise daveti kabul eden üyelerin videolu görüşme yapabilecek olması.

Tüm bunların yanı sıra WhatsApp akşam ile videolu görüşme şu an için en fazla 32 kişi kabul ederken yeni güncellemelerle beraber bu sınırın daha da yükseğe çıkma ihtimali var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN