WhatsApp web kullanıcılara dikkat! Bu güncelleme sizi farklı bir boyuta taşıyor! WhatsApp masaüstü özelliklerini duyurdu

WhatsApp web kullanıcılara dikkat! Bu güncelleme sizi farklı bir boyuta taşıyor! WhatsApp masaüstü özelliklerini duyurdu

WhatsApp yeni güncellemeleri ile gündemde yer alırken bu kez de masaüstü uygulaması için yeni bir adım attı. Güncelleme kapsamında daha yüksek hız güvenlik ve gelişmiş arama özellikleri bir araya getirildi. İşte WhatsApp'ın yeni güncellemesi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Dünyada en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özellikleri ile tüm kullanıcıların merakını uyandırıyor. Uzun bir süredir cihazlar arası mesajlaşma ve arama deneyimi üzerinde odaklanan platform bu kez de gözünü Windows uygulamasına çevirdi. Uygulama kapsamında daha yüksek hız güvenlik ve gelişmiş arama özellikleri getirilirken WhatsApp, güncelleme hakkındaki detayları paylaştı.

MASAÜSTÜ UYGULAMASINDA YENİ ÖZELLİKLER

WhatsApp geçtiğimiz yıllarda Windows'ta masaüstü uygulama ile kullanıcıların yüzünü güldürdü. Masaüstü uygulama ile birlikte kullanıcılar daha hızlı bir bağlanma sağlarken cihazlar arası gelişmiş senkronizasyon özellikleri ile de işlemlerini hızlı bir şekilde halletmektedir. Bağlantı önizlemeleri ile birlikte birçok farklı yeni özelliği de uygulamaya ekleyen WhatsApp, kullanımı da profesyonel bir seviyeye taşıyor.

whatsapp-web.jpg

WhatsApp yeni güncellemesi ile herkesin dikkatini üzerinde topladı. Windows uygulaması üzerinden kullanım sağlayan kişilerin görüntülü grup görüşmeleri için 8 kişi sesli aramalar içinde 32 kişiye kadar destek imkanı sağlayacağı belirtildi. Tüm bunların yanı sıra uçlu uca şifreleme ve güncelleme ile birlikte sınırlar içinde yeni yükseltmeler yapılması planlanıyor. Yeni sürüm üzerinde daha az kaynak kullanımı ve kararlılık iyileştirmesi planlanırken Elektron yazılım çerçevesinin de geride kaldığı aktarıldı.


WHATSAPP WEB NASIL KULLANILIR?

Telefon uygulaması olarak geliştirilen WhatsApp yıllardır dünyada en çok kullanılan mesajlaşma platformu olarak görülmektedir. Bilgisayar üzerinden WhatsApp kullanımını kolaylaştıran bir uygulama hizmete sunulurken elektron çerçevesinde erişimde sınırlı olmaktadır. Yeni özellik ile birlikte Windows için tasarlanan hızlı ve güvenilir güncelleme hem geliştiricilerin hem de kullanıcıların dikkatini çekiyor.

whatsap-webb.jpg
WhatsApp web kullanmak isteyen kişiler bilgisayar üzerinden arama motoruna WhatsApp web yazarak Karekod taraması ile sisteme kolay bir şekilde bağlanabilir. Bu yöntem ile birlikte işlemlerinizi de daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN