WhatsApp'tan devrim niteliğinde yenilik! 1 değil 2 değil tam 5 cihazda geçerli olacak

WhatsApp'tan devrim niteliğinde yenilik! 1 değil 2 değil tam 5 cihazda geçerli olacak

WhatsApp yeni güncellemeleri ile tüm kullanıcıların dikkatinde yer alıyor. Dünyanın dört bir yanında en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması artık 5 iPhone cihazına birden bağlanabilecek. Yeni güncellemenin detayları belli oldu. İşte iPhone cihaz bağlama detayları…

Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok kişi tarafından kullanılan WhatsApp, kullanıcı deneyimini arttırmak amacıyla yeni güncellemeler yapmaktadır. Yeni özellikler üzerinde çalışmalarına devam eden WhatsApp iPhone cihazında sim kartı gerektirmeden 5 cihaza kadar bağlanabilme imkanı sağlayacak. İşte iPhone cihaz bağlama detayları…

5 CİHAZA KADAR BAĞLANACAK

Android ve iOS işletim sisteminde kullanım sağlayan WhatsApp, yeni güncellemeler ile daha iyi bir hizmet sağlamayı amaçlıyor. Gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte yeni güncellemeler yapılırken iOS kullanıcılarını sevindiren bir açıklama yapıldı.

whatsapp-mesaj-1.jpg


WhatsApp hesabı bulunan kişilerin 5 farklı iPhone cihazında aynı anda kullanım sağlayabileceği aktarıldı. WhatsApp iOS kullanıcıları bu hafta itibariyle 5 iPhone cihazına sim kartına gerek duymadan cihazlarda kullanabilecek.

whatsapp-coklu-destek.jpg
WhatsApp iOS 23.10.76 güncellemesi kapsamında iOS kullanıcıları cihazda toplam 5 adete kadar cihaz ekleme imkanından yararlanabilecek. Tüm bunların yanı sıra Yeni sürüme ek olarak GIF sohbetlerde mesaja dokunmak zorunda kalmadan otomatik olarak oynatım sağlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN