Yağmur Tanrıversin Galatasaray’ın yıldız futbolcusuyla aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi…

Yağmur Tanrıversin Galatasaray’ın yıldız futbolcusuyla aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi…

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Yağmur Tanrıversin’in Galatasaray’ın* futbolcusu ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü hem başarılı oyuncunun fanları hem de yıldız futbolcunun sevenleri heyecanlanırken iddialara yanıt gecikmedi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Haber Global'de yer alan habere göre, yer aldığı projelerde başarılı performanslarıyla izleyenlerin gönlünde taht kuran Yağmur Tanrıversin, akşam geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü oyuncunun Galatasaray’ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiaları merak konusu olurken Tanrıversin’den olaya ilişkin açıklamalar geldi. Ünlü isim sosyal medyadan yayınladığı bir paylaşımla iddialara yanıt verdi.

yeni-proje-19.jpg

“SPORUN HER DALINI SEVEN BİRİ OLARAK…”

Söz konusu aşk iddialarının ardından bir süre 2 taraftan da ses çıkmadı. Lakin ikiliden Yağmur Tanrıversin sessizliğini bozarak konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

"İlişki iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Herkesin bildiği gibi; sporun her dalını seven biri olarak izlediğim bir maç üzerinden yapılan kurgu habere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederim. Saygılarımla."

yeni-proje-20.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN