Yakışıklılık ailelerinde genetik! Ünlü oyuncunun kardeşini görenler gözlerine inanamıyor

Yakışıklılık ailelerinde genetik! Ünlü oyuncunun kardeşini görenler gözlerine inanamıyor

Ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının konu alındığı "Barış Akarsu "Merhaba"" adlı film 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek. Filmde Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşini görenler gözlerine inanamıyor. İşte İsmail Ege Şaşmaz'ın görenlere "Yakışıklılık ailelerinde genetik!" yorumunu yaptıran kardeşi...

Son dönemin başarılı oyuncuları arasında gösterilen ve son olarak 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girmesi beklenen, ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının konu alındığı "Barış Akarsu "Merhaba"" adlı filmde Akarsu'yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşini görenler gözlerine inanamıyor.

18 KASIM'DA VİZYONA GİRECEK

28. yaş günü olan 29 Haziran 2007 Cuma akşamı, Muğla ilinin Bodrum ilçesine 5 kilometre mesafede olan Torba Kavşağı'nda trafik kazası geçiren ve beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybeden ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun hayatının ele alındığı "Barış Akarsu "Merhaba"" adlı film 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek.

Barış Akarsu 'Merhaba' filminin fragmanı yayınlandı! - Magazin Haberleri

Ünlü sanatçının hayatının anlatıldığı filmde Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'yu Ebru Nil Aydın canlandırırken Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu'yu ise Hüseyin Avni Danyal canlandırdı.

Güneşi Beklerken, Sen Çal Kapımı ve Mehmetçik Kut'ül Amare gibi projelerde yer alan İsmail Ege Şaşmaz ise Barış Akarsu'yu oynayacak.

KARDEŞİNİ GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Akarsu'yu canlandıracak İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi Aytaç Şaşmaz'ı görenler gözlerine inanamıyor. Akarsu'nun kardeşi Aytaç Şaşmaz'ı görenler "yakışıklılık ailelerinde genetik" yorumlarında bulundu.

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Darmaduman' adlı dizide 'Evren', 2019-2021 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Hekimoğlu' adlı dizide ise 'Emre Acar' karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz, ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz gibi oyunculuk yapıyor.

işte Aytaç Şaşmaz ve ağabeyi İsmail Ege Şaşmaz:

Aytaç Şaşmaz: Ağabeyim İsmail Ege Şaşmaz her zaman yanımdaydı - Magazin haberleri

saso.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN