Yal Çapkını'ndan 3'üncü sezon müjdesi

Yal Çapkını'ndan 3'üncü sezon müjdesi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın önümüzdeki sezonda devam edip etmeyeceği diziseverler tarafından merak ediliyordu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı diziden hayranlarını sevindiren haber geldi. Yalı Çapkını için "3'üncü sezonla devam" kararı alındı.

Diziseverleri cuma günü ekran başına kilitleyen ve reyting listelerini altüst eden diziden hayranlarını sevindirecek haber geldi. Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını, 3'üncü sezonla devam edecek. OGM Pictures imzalı dizinin yurt dışı satışının ve bölüm başı ücretlerinin çok yüksek olmamasından dolayı Yalı Çapkını için yeni sezonda devam kararı alındı.

yali-capkini-2.jpg

Son dakika değişikliği olmazsa Yalı Çapkını'nın da aynı Kızılcık Şerbeti gibi 7 Haziran tarihinde sezon finali yapması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hattuç'un gelişi yalıdaki düzenin baştan aşağı değişeceğinin habercisidir. Halis Ağa'nın sonsuz desteğini arkasına alan Hattuç, otoritesini hissettirmeye başlarken, evdeki herkes diken üstündedir. Doktorundan öğrendiği bir gelişme İfakat'ı sarsarken, önemli bir karar için acele etmesi gerektiğini fark eder. Evde kına hazırlıkları sürerken, misilleme bir saldırının gelebileceğinden şüphelenen Ferit, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ister ve şüphelerinde haklı çıkar.

yali-capkini.jpg

Şirkette yeniden gücünü artırmak isteyen Orhan, sert adımlar atmaktan çekinmez. Pelin ile Kaya arasındaki yakınlık yeni çatışmaların doğmasına neden olurken, Seyran Pelin'i sert bir şekilde uyarır. Geçmişte yaşanan kötü günleri geride bırakan Ferit ve Seyran birbirlerine olan sevgi ve güvenlerini hissettirirler. Yılların özlemiyle kavuşacakları günü bekleyen Halis ve Hattuç'u, en mutlu günlerinde korkunç bir sürpriz beklemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN