Yalanları asla tükenmeyen 4 burç belirlendi! Koç, Yay, Başak, Terazi, İkizler, Boğa, Oğlak, Aslan, Balık, Yengeç, Akrepler...

Yalanları asla tükenmeyen 4 burç belirlendi! Koç, Yay, Başak, Terazi, İkizler, Boğa, Oğlak, Aslan, Balık, Yengeç, Akrepler...

Dürüstlüğüyle öne çıkan burçların yanı sıra yalanlarıyla meşhur burçlar da var. Bu burçlarda yalan hiç bitmiyor. Yalanı hiç hissettirmeden söyleyen 4 burç açıklandı! Söylediklerine inanmak için birkaç kez düşünmeniz gerek... Bu burçlarla yakın ilişki kurmadan önce tekrar düşünmenizde fayda var...

Astroloji insanların karakterini anlamamız için bize yardım eder. Her burcun kendine özgü karakteristik özellikleri vardır, bu özellikler bize kişiyi tanıtır. Doğruluğu güvenilirliğiyle meşhur burçlar vardır. Bunların yanı sıra yalanıyla meşhur burçlar da vardır. Astrologlar yalancılığıyla meşhur dört burcu açıkladı.

YALANIYLA MEŞHUR DÖRT BURÇ

Yalanıyla meşhur dört burç şu şekilde:

İKİZLER BURCU

ikizler-burcu.jpg

İkizler burcu, boş vaatlerde bulunma eğiliminde olan bir burçtur. Söyledikleri sık sık değişebilir ve aklına estiği gibi konuşabilirler. İkizler burcu bireyleriyle iş yapmayı düşünüyorsanız, sözlerine fazlasıyla dikkat etmek önemlidir.

KOVA BURCU

kova-burcu-scaled-blog-g1891-696x435-wagfybyg.jpg

Kova burcu, duygusal olarak dengesiz olma eğiliminde olan bir burçtur. Duygusal anlamda çelişkili davranışlar sergileyebilirler ve söyledikleriyle yaptıkları arasında uyumsuzluklar olabilir. Kova burcu bireyleriyle ilişki yaşamak zorlayıcı olabilir, çünkü sık sık rastgele yalanlar söyleyebilirler.

BALIK BURCU​​​​​​​

balik-burcu-nedir-balik-burcu-tarihi-nedir-balik-burcu-ozellikleri-nelerdir-55800-blog-g1828-702x336-ksmwtook.jpeg​​​​​​​

Balık burcu, duygusal bir burç olarak bilinse de söylediklerine güvenilmemesi gereken bir burç olabilir. Balık burcu bireyleri genellikle duygusal olarak kendilerini ön planda tutarlar ve başkalarının duygularıyla ilgilenmezler. Bu nedenle onların sözlerine temkinli yaklaşmak önemlidir.

AKREP BURCU

akrep-burcu.jpg​​​​​​​

Akrep burcu, yalancılıkla​​​​​​​ ünlü bir burçtur. İsteklerine ulaşmak için her türlü yalana başvurabilirler ve insanları manipüle etme konusunda usta olabilirler. Akrep burcu bireyleri doyumsuz olabilirler ve istedikleri şeyleri elde etmek için yalan söylemekten çekinmezler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN