Yalı Çapkını dizisinde iğrenç sahne! Görenler lanet etti! "Bu kadar olmaz"

Yalı Çapkını dizisinde iğrenç sahne! Görenler lanet etti! "Bu kadar olmaz"

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Oyuncu kadrosunun yanı sıra sahneleriyle de çok konuşulan dizi bu defa herkesi sinirlendirdi. Taciz sahnesinin çekildiği diziye eleştiri yağdı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir'in oynadığı Yalı Çapkını dizisinde olay yaratan bir sahne çekildi. Dizinin her bölümü sosyal medyada konuşulurken taciz olayını gören gözlerine inanamadı. Son bölüme çok sayıda tepki yağdı. Bakın ne çektiler?

0x0-yali-capkini-dizisi-konusu-nedir-oyunculari-kimler-star-tvnin-yeni-dizisi-yali-capkini-konusu-ve-oyuncu-kadros-1663931559038.jpg

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE OLAY SAHNE

Star TV'nin yeni dizisi Yalı Çapkını son dönemlerin çok konuşulan dizileri arasına girdi. Oyuncuları merak konusu olurken, bu defa dizi de taciz olayı şoke etti. Çekilen sahne izleyenlerin tepkisine neden oldu.

3523082-d1691295410348376ec222225d052807-640x640.jpg

TACİZ SAHNESİNE ÇOK SAYIDA TEPKİ

Yayınlanan her bölümü reytinglerde birinci çıkan Yalı Çapkını'nın son bölümünde skandal taciz görüntüleri infial yarattı. Başrol karakteri Seyran'ı önce rızası dışında öpen sonra aile yemeğinde bacağını elleyen Ferit'in davranışlarının flört olarak gösterilmesi birçok kişinin tepkisini çekti.


taciz.jpg

"ABARTMAYIN"

Seyran'ın "Bu yaptıkların artık tacize giriyor" sözlerine Ferit'in "Abartma Seyran" demesi tepki çeken bir diğer sahne oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN