Yalı Çapkını dizisinden kötü haber! Reyting rekorları kırıyordu: Final tarihi açıklandı

Yalı Çapkını dizisinden kötü haber! Reyting rekorları kırıyordu: Final tarihi açıklandı

Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını ile ilgili final tarihleri konuşulmaya başlandı. Peki dizi ne zaman final yapacak? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden itibaren büyük kitlelere ulaşmayı başaran Yalı Çapkını dizisinin final tarihi seyirci tarafından merakla araştırılıyor. Peki dizinin final tarihi belli oldu mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI FİNAL TARİHİ

Yalı Çapkını dizisi her Cuma akşamı STAR TV ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umur Gezer gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin, senaryosunu ise Mehmet Barış Günger üstlendi. 

Yalı Çapkını Sezon Finali Tarihi

Dizi geçtiğimiz Cuma günü en çok izlenen dizi oldu ve reyting rekoru kırmayı başardı. Dizinin son bölümünde Ferit ve Kazım arasında yaşanan tartışma işleri zora soktu ve Abidin işe bırakıp Suna'ya evlenme teklifi etti. Seyran da Abidin'i öğrense de Kazım Suna'yı başka bir aileye vermenin planları içindedir. Kazım Ağanın anlaştığı Saffet Ağa, Saffet ve abisi Tarık eve gelir ve Suna'yı ister. Halis Ağa'nın Kazım'a karşı olan öfkesi Hattuç Hala ile de aralarını bozarken İfakat planlarını tek tek uygulamaya ve Ferit'i tehlikeye atmaya devam eder. Yalı Çapkını dizisinin reyting konusunda yaşadığı başarılar sebebiyle kanalla bir sezon daha anlaşmaya varıldığı öğrenildi. Yalı Çapkını dizisi 8 bölüm sonra sezon finali yaşayacak ve Eylül ayında tekrar ekranlarda olacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN