Yalı Çapkını izleyicilerini kızdıracak gelişme! Taş üstünde taş kalmayacak! İzleyenler adeta saçını başını yolacak!

Yalı Çapkını izleyicilerini kızdıracak gelişme! Taş üstünde taş kalmayacak! İzleyenler adeta saçını başını yolacak!

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni sezonda da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonuna Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin dahil olmuştu. Dizinin oyuncu kadrosuna bu kez dizinin iki eski oyuncusu dahil oluyor. İşte detaylar...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisi hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. İkinci sezonda da izleyicileri ekrana kilitleyen diziyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

pelin.jpg

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre daha önce dizide yer alan Pelin karakterine hayat veren Buse Buçe Kahraman ve annesi Zerrin'i canlandıran Toprak Sağlam diziye geri dönüyor. Yurt dışına gitmiş gibi gösterilen Pelin ile annesinin diziye nasıl bir hikâyeyle döneceği ise bilinmiyor. Bakalım yaşanan bu gelişmeyi dizinin hayranları nasıl karşılayacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN