Yalı Çapkını'na sürpriz transfer: 'Tayyar' geliyor

Yalı Çapkını'na sürpriz transfer: 'Tayyar' geliyor

Star TV’nin fenomen dizisi “Yalı Çapkını”nın 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Bu süreçte diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Oyuncu Nazmi Kırık, dizide “Tayyar” karakterini canlandıracak.

İki sezondur ekranlarda fırtınalar estiren “Yalı Çapkını” dizisi cuma akşamları seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Büyük bir ilgiyle izlenen ve yurt dışı satışı da çok yüksek olan dizinin ekibine yeni bir isim katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı OGM Pictures imzalı diziye Nazmi Kırık dahil olacak.

2-001.jpg

Nazmi Kırık, dizide “Tayyar” rolüne hayat verecek ve seyirci karşısına Akın’ın babası ve Mezide’nin eşi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Sevilen dizinin sezon final tarihinin de 7 Haziran olması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN