Yalı Çapkını’nda beklenmedik ayrılık! Tam düzeldi derken… İzleyiciler bu ayrılığa hiç sevinmeyecek

Yalı Çapkını’nda beklenmedik ayrılık! Tam düzeldi derken… İzleyiciler bu ayrılığa hiç sevinmeyecek

Her hafta Cuma akşamları Star TV ‘de yayınlanan Yalı Çapkını yeni bir haberle magazin gündemine bomba gibi düştü. Reyting rekortmeni diziden ayrılık haberi geldi. İzleyiciler bu ayrılığı pek sevinmeyecek. İşte detaylar…

Star TV’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yalı Çapkını, her hafta heyecanlı bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Özellikle ikinci sezonda hem yeni isimlerin gelmesi hem de hikayenin değişmesi büyük ilgi uyandırmıştı. Lakin sevilen diziden izleyicileri üzecek yeni bir haber geldi. Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağı öğrenildi.

yeni-proje-2-001.jpg

YALI ÇAPKINI’NDA BEKLENMEDİK AYRILIK

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni bir ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2. sezonda dahil olduğu dizide Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet olarak gelen oyuncu, ilerleyen bölümlerde veda ediyor.

yeni-proje-3.jpg

Eğer herhangi bir değişiklik yaşanmazsa 7 Haziran tarihinde final yapacak. Nükhet karakteri ise senaryo gereği sağlık sorunlarıyla çözmek amacıyla ayrılacak. Karakterin ileriki bölümlerde tekrar diziye geri dönüp dönmeyeceği ise bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN