Yalı Çapkını’nda kriz çıktı! Afra Saraçoğlu sinirlendi: "Bölümde Seyran yok galiba"

Yalı Çapkını’nda kriz çıktı! Afra Saraçoğlu sinirlendi: "Bölümde Seyran yok galiba"

Yalı Çapkını dizisinde kriz çıktı! Başrolleri Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Afra Saraçoğlu yayınlanan fragmana sinirlendi ve tepki gösterdi! Saraçoğlu’nun yorumu herkesi şaşırttı...

Başrolünde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını," 12 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle heyecanla bekleniyor.

Ancak, dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu'nun, 2. tanıtıma sosyal medya üzerinden verdiği tepki, dizinin takipçileri arasında konuşma konusu oldu.

"BÖLÜMDE SEYRAN YOK GALİBA"

Yalı Çapkını'nın fragmanında kendisini göremeyen başrol Afra Saraçoğlu'ndan tepki: Bölümde Seyran yok galiba

54. bölüm 2. tanıtım fragmanında, Mert Ramazan Demir'in sahnelerine daha fazla odaklanıldığı ve Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Seyran karakterinden sadece kısa birkaç saniyelik görüntünün yer aldığı dikkat çekti. Saraçoğlu, fragmanı izleyerek "Bölümde Seyran yok galiba" yorumunu yaparken, bu duruma destek veren izleyici yorumları da sosyal medyada çoğaldı.

Dizinin 2,4 milyon takipçili Instagram hesabında yayınlanan fragman, izleyicilerin tepkisine yol açtı. Saraçoğlu'nun yorumlarına ek olarak, takipçileri "Sen bu senaryo ve bunlara nasıl izin veriyorsun" ve "Seyran yoksa biz de yokuz" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN