Yalı Çapkını'ndan Kızılcık Şerbeti'ne oyuncu transferi

Yalı Çapkını'ndan Kızılcık Şerbeti'ne oyuncu transferi

Sevilen dizi Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasında oyuncu transferi gerçekleşti. Yalı Çapkını’nda Tarık’ın odaya hapsettiği genç kıza hayat veren oyuncu Gizem Yanık bu sezon Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda 'Mihri' karakterine hayat verecek.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonuna Yalı Çapkını dizisinden oyuncu transferi gerçekleşti.

Show TV'nin Gold Film imzalı "Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezon çekimleri 28 Ağustos'ta başladı. Kayra Şenocak diziye muhafazakar iş insanı Ertuğrul karakteriyle katılacak.

GİZEM YANIK’IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Yalı Çapkını’nda Tarık’ın odaya hapsettiği genç kıza hayat veren oyuncu Gizem Yanık’ın yeni projesi belli oldu.

Dizinin 31. Bölümünde ekibe ayrıca Ertuğrul’un kızı Mihri de dahil olacak. Mihri’ye genç yetenek Gizem Yanık hayat verecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gizem Yanık geçen sezon Yalı Çapkını dizisinde Tarık’ın (Baran Bölükbaşı) odaya hapsettiği genç kız rolüne hayat vermişti. Ancak hikayesi çok ilerlememişti. Genç yıldız bu sezon Yalı Çapkını’nın en büyük rakibi olan Kızılcık Şerbeti’nde seyirci karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN