Yalı Çapkını’nın yeni transferi Ferit'i solladı geçti! Ferit bu kez Seyran’ı değil onu kıskanacak

Yalı Çapkını’nın yeni transferi Ferit'i solladı geçti! Ferit bu kez Seyran’ı değil onu kıskanacak

Star TV ekranlarının en sevilen dizisi Yalı Çapkını reyting listelerini de altüst ediyor. Dizinin yeni transferi Mert Ramazan Demir'e solladı geçti. Ferit'in tahtı sallanıyor. İşte Yalı Çapkını dizisinin yeni transfer oyuncusu…

Her hafta Cuma günleri sabırsızlıkla beklenen Yalı Çapkını dizisinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler dahil ediliyor. Star TV ekranlarında yayınlanan dizinin oyuncu kadrosuna FOX TV'den transfer geldi. İşte Yalı Çapkını dizisinin yeni transfer oyuncusu…

FERİT’İ TAHTINDAN EDECEK

Ekranların en sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinde ortalık karışıyor. Haber 7'de yer alan açıklamalar doğrultusunda Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncunun dahil olacağı söylendi. Her hafta yeni bir sürpriz ile izleyici karşısına çıkan Yalı Çapkını dizisine bu kez de Baran Bölükbaşı dahil oluyor.

yali-capkini-seyran-ferit.jpg

Hem oyuncu hem müzisyen hem de yakışıklı olan yetenekli oyuncu yeni dizide tüm dikkatleri üzerinde toplayacak. Yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın üstlendiği adı efsane dizisi ile dizi film sektörüne ilk adımı atan yetenekli oyuncu Baran Bölükbaşı, bu kez de Yalı Çapkını dizisinde boy gösterecek.

baran-bolukbasi.jpg

Adı Efsane, Sevda’nın Bahçesinde, Servet, Vuslat ve Son Nefesime Kadar gibi birçok yapımda rol alan Baran Bölükbaşı, Yalı Çapkını dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.
Son olarak senaryosunu Hatice Meryem'in kaleme aldığı Son Nefesime Kadar dizisiyle ekranlarda yer alan Bölükbaşı, yalıçapkını dizisinde Tarık karakteri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN