'Yan Oda' dizisinden daha başlamadan iki ayrılık

'Yan Oda' dizisinden daha başlamadan iki ayrılık

Yayın hayatına hazırlanan 'Yan Oda' dizisi henüz başlamadan, dizinin oyuncu kadrosundan iki isim ayrıldı. En son 'Aile' dizisinde 'Nedret Soykan' karakterini canlandıran Ayda Aksel'in bacağını kırdığı için, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ise şartlarda anlaşamadığı için diziden ayrıldığı öğrenildi.

20 Ocak'ta sete çıkması planlanan 'Yan Oda' dizisinin okuma provası salı günü yapıldı. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayattan esinlenerek kaleme aldığı ve çok sayıda ünlü ismi buluşturan dizi henüz başlamadan iki önemli isim oyuncu kadrosundan ayrıldı.

DAHA BAŞLAMADAN İKİ AYRILIK

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Star TV'de yayınlanacak olan diziden, en son 'Aile' dizisinde 'Nedret Soykan' karakterini canlandıran oyuncu Ayda Aksel ayrıldı. 'Yan Oda'da 'Nurcihan' karakterine hayat verecek olan Aksel'in bacağını kırdığı ve geçirdiği ameliyat nedeniyle bir süre dinlenmesi gerektiği dolayısıyla diziden ayrıldığı öğrenildi.

Öte yandan, dizide 'Yıldız' karakterine hayat verecek olan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun da son anda şartlarda anlaşamadığı gerekçesiyle dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldığı kaydedildi.

Her iki ismin yerine yeni oyuncularla görüşmeler yapıldığı aktarıldı.

DİZİNİN KONUSU

Yan Oda dizisi, geçmişte problemli evlilikler yapmış, çocukları olan ünlü bir sunucu ile ünlü bir iş insanının evlenip iki tarafın aynı eve taşınma süreciyle yaşanan çarpıcı olayları konu ediniyor.

OYUNCU KADROSU

Yan Oda'nın oyuncu kadrosunda, Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Melek Baykal (Cevale), Oktay Çubuk (Taylan), Nezaket Erden (Selda), Tarhan Karagöz (Selim), Samet Kaan Kuyucu (Anıl) ve Nilsu Yılmaz’ı (Simten) yer alıyor.

Senaristliğini Mehmet Barış Günger'in üstlendiği dizide 'Masumlar Apartmanı', 'Poyraz Karayel' gibi dizilerle bilinen Çağrı Vila Lostuvalı yönetmen koltuğunda oturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN